Mostmár. A múlt szombaton volt pár perc, amikor rendesen elfogyott a levegő kint a kertben.

Merthogy történt a mondott napon reggel, pontosabban délben, hogy (ismét) támadt egy remek ötletem: snatch teszt a 20 kilós golyóval!

Soha nem próbáltam ennyit (vagy bármilyen érdemi mennyiséget) szneccsőni vele, még a 16-ossal se teszteltem hónapok óta, ennek ellenére ez olyan jó ötletnek tűnt, hogy haladéktalanul nekikezdtem a végrehajtásnak: ügetés ki a déli napsütésbe, a zivatar előtti párába, bemelegítésnek néhány swing, aztán lássuk, mit bírunk :)

Ha ez tényleg teszt lett volna, akkor persze megbuktam, mert a negyedik percre a gyakorlat teljesen kivonta a zokszigént nemhogy a kertből, hanem látszólag az egész kerületből. 

Levideóztam, leginkább azért, hogy utólag összeszámoljam az ismétléseket. 88 lett a vége. Sok dicsekednivaló nincs rajta, de kiindulási alapnak megteszi. Még az idén menni fog 5 percen belül a 100, bár némi célirányos gyakorlás elkerülhetetlen lesz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr625355897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyi gyerek · http://parittya.blogspot.com/ 2013.06.12. 12:58:35

Hali!

Néhány folyamatos szakítás egy nagyobb golyóval és mindjárt pontosabban kirajzolódik az ember gyerekének a helye a nap alatt...

Hajrá, cél a 100!

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2013.06.12. 13:49:18

@Sanyi gyerek: Lényegileg ez történt :)
Az ember gyereke szerencsére változtathatja helyét a nap alatt - nem is volt olyan rég, mikor ugyanez még 16-ossal is kihívást jelentett.
süti beállítások módosítása