Észrevettem ám, hogy csúnyán lemaradtam az edzések és egyéb kalandok ide-dokumentálásával!
Pedig volt tavaly is sok érdekes dolog, CK-FMS képzéstől a decemberi Alternatív Világvége Workout-ig mindenféle. Na majd eccer elmesélem.

Most lagymatag erőfeszítéseket teszek a dokumentálás látszatára való törekvés mímelése érdekében, és elmesélem, hogy a haladó csoporttal már két hónapja a Geoff Neupert-féle Kettlebell Burn 2.0 programot nyomatjuk. Velük együtt én is :)

Idevágó megfigyelések, komoly és komolytalan vegyesen, és nem feltétlenül fontossági sorrendben:

  • Megállapítottuk, hogyan kapja az ihletet az ilyesmihez a Neupert elvtárs: hát úgy, hogy néha, amikor álmatlan éjszakáin belezős horrort néz, a legsetétebb órán a homlokára csap ő és felkiált: "Ez nekem is megy!". És már írja is a cuki kis programokat, hogy tanulja meg végre a világ a kutyafittyet! Majd nyilván hosszadalmas és kegyetlen emberkísérletek következnek. És már kész is :)
  • Geoff igazat írt, mikor azt állította, hogy "You will like it. When it's over".
  • A kemény meló nem mindig szórakoztató. Szemben például a pusztulatos seggizomlázzal, ami még mindig nagyon vicces.
  • Ellenben érdekes, hogy a következetes és fókuszált munka EREDMÉNYT produkál! Ki hitte volna :)
  • Mindenkin lötyög mostmár a gatya, közben pedig döbbeneteset fejlődtünk erőben. A fiúk is végre mindannyian felhagynak a 20 kilós golyókkal történő sissyskedéssel (a 24-eseket is növik már ki, és egyre-másra kerülnek elő a 32-esek), de legalább nekem is jut 20-as, és többnyire az egész session-t végig tolom azzal, bizony, még a clean&press-ből is megy több menet egymás után.


Persze ez a mostani sírás biztosan zárójelbe tevődik, ha esetleg ránk virrad a Kettlebell Muscle.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr735096669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kbellfan · http://rkbc.blog.hu 2013.02.21. 16:05:04

Hű ez jól hangzik megnézem én is..

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2013.02.22. 09:57:25

@kbellfan: Jó mulatást hozzá :) Számíts rá, hogy gonoszabb, mint amilyennek látszik elsőre.
süti beállítások módosítása