Mert az nem volt sürgős, ellenben ezzel, amit Darvas Rachel SFG2 üzen: hogy ugyanis jelentkezzenek kendtek edzőtáborba, de hirtelen ám!

Meg kéne nézni ezt a videót itten, először is. Nemcsak azért, mert ez a kis film önmagában is kellemes a szemnek, hanem amiatt is, hogy látni lehet a sok illusztris edzőféleséget, beleértve magamat is, akik jóféle edzéseket tartanak majd Balatonlellén július derekán. Nem biztos, hogy pont ilyenek lesznek a gyakorlatok, mint a filmben, bár sose lehessen azt tudni. Annyit más most kijelenthetünk, hogy mindenféle vasgolyók fogják hasítani a levegőt.

De nemcsak edzésbül áll a zélet természetesen - olyan dolgod lesz, mint őfelségének, nem köll tenned semmit, a sült pulyka csapatosan röpül a levegőbe, eltátod a szád, azt kapod be, amelyiket akarod! Tavaly is elég laza volt a hangulat és mindenkinek megvolt rá az oka, hogy pompásan szórakozzék :)

Időpont: 2013. július 11-14-ig (csütörtöktől vasárnapig)
Helyszín: Balatonlelle, BME Ifjúsági Tábor
(Balatonlelle Felső, 8638, Köztársaság utca 65.)
Jelentkezés, info: rachel.darvas.sfg@gmail.com

Video producer: Egyházi Gábor (www.titankbp.hu)
Operatőr: Horváth András

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr835330549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása