Juci SFG 2010.06.03. 11:20

Olcsó Viagra

Azon gondolkodom, hogy mostantól kb. egy évig halott leszek, mint Pörkölt Desiato, a Katasztrófasújtotta Terület nevű plutóniumrock-együttes tagja, csak vele ellentétben én nem adózási, hanem időjárási okokból.

Elvileg június lenne itten, ennek ellenére a városban mászkálva jelentős mennyiségű csizmát és bakancsot látni a járókelő lábakon, nem is beszélve a következetesen alkalmazott bundás gallérokról és pufimellényekről.

Valami nekem azt súgja, hogy ez nincs rendben így, és gyengébb pillanataimban még azt is hozzáteszem, hogy Kuc-Kuc. A nagyobb nyomaték végett esetleg többször egymás után.

Ha ez így megy tovább, a végén elszaporodnak itt a napfényt kerülő és az állandó esőt előnyben részesítő vámpírok.

Tegnap ugyan vettem egy új napszemüveget, de azt hiszem, ez a lépésem túlzott és alaptalan optimizmuson alapult.

Kuc-kuc.

Tegnap este már szaunázásra vetemedtem, pedig ilyesmi a síszezonon kívül sose jut eszembe.

Juteszembe köhögés. Ez csak nem akar javulni, hiába kerülöm makacsul a saját edzésemet és döglök hajnalonként inkább az ágyban.

Éppencsak a csoportommal csinálom együtt az ő kis kivégzésüket, tegnap például az alábbit, amibe megizzadtam, de el nem fáradtam, ennek ellenére a köhögésem nem gyógyult egy szemernyit se.

"Todesstrecke ihlette Quasi Valami Ultralight"
20 On 20 Off: double swing + szimpla kitörés bellt kétkézzel mellkas előtt fogva, minden ismétlésnél haladás előre. Aztán vissza a másik bellért, minden ismétlésnél haladás előre. Tornateremhosszat (ez nálunk annyi, mint 3 tornaterem máshol). Vissza farmer's walk

Double clean+ press, lockout es 10 lépés előre, majd egy snatch ballal, egy snatch jobbal. Aztán 9 lépés lockoutban, és 2-2- Snatch, és így tovább, végül 1 lépés (helyett 30 sec magastartásban lockoutban) + 10 Snatch.
1 tornateremkör farmer's walk.

És hogy mi van az olcsó viagrával? Azzal az van, hogy Imike múltkori akciója ihlette a poszt címét, szóval nem van, hanem nincs :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr722053017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ImikeTraining 2010.06.03. 19:40:12

ez a post túl fárasztó... :D

Viktor H 2010.06.03. 20:16:21

@ImikeTraining:

Most olvastam csak ,hogy pipiskedtek a 2 girls 1 cup miatt :D:D:D:D

Van rosszabb is .

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.06.03. 22:50:13

@ImikeTraining: Tényleg? Akkor biztos azért vagyok ilyen punnyadt.

@Viktor H: Rosszabb?... Nem akarom tudni. Már amazt se akartam volna, csak annyira pontosan megmondták, hogy mit ne írjon be az ember a gugliba, hogy persze beírtam. Aztán már késő volt megbánni :)

Viktor H 2010.06.03. 23:13:01

@Juci RKC:

http://www.vángájvánkáp.kom :D:D:D:D

n80qd 2010.06.04. 08:25:19

Hmm... Az Underwold óta tudjuk vámpirok és vérfarkasok is élnek Budapesten... Legalább a metróban biztos :D

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2010.06.04. 11:32:55

@Juci RKC: van még: zombiefit.org
Zseniális, keresem is, hogy lehet itt instruktorit csinálni. De csak akkor, ha van vmi frankó 3 betűs rövidítés :)
süti beállítások módosítása