Juci SFG 2010.06.01. 14:42

Referenciák

Klikk: Instruktori oldalam, lásd az "Értékelések" menüpontnál.

Klikk: Kettlebell a Morning Show-ban, 3:50-nél a lényeg, de 2:15-től érdemes meghallgatni.

Tanulói vélemények a 2010-es és 2011-es csoportokból, a nevekre kattintva a kézírásos eredetik:

Papp-Nagy Zsolt

Véleménye a kettlebell-edzésről: Hatékony. 10 pont. Másoknak is ajánlom.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Magyarázat abszolút érthető. Felkészültség számomra megfelelő. Segítőkészség: abszolút. Keménység: pont jó. Órák struktúrája: jól felépített. Pontszám általában: 9 pont. Másoknak is ajánlom, mert jó.

 

Nagy Éva és Szigetvári Brendon

Véleménye a kettlebell-edzésről: Nagyon jó alapozás után egyre keményebbek az edzések. 10 pont.
Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Nagyon jól magyaráz és bemutat. Mindig figyeli, hogy mindenki jól csinálja-e a feladatait. Mindenre felkészült. Maximálisan figyel, korrigál és segít. Az egyik őse biztos gladiátoredző volt. Órák struktúrája: Megalapozott, következetes. Pontszám általában: 10pont. Másoknak is ajánlom, mert segít az embernek, hogy a gerince egyenes legyen és erősödni is lehet.

 

Rakonczai Péter

Véleménye a kettlebell-edzésről: Változatos, teljesen leköt és kikapcsol, hatékony (ha kevés az ember ideje) és kemény :) -1 pont a tenyerem miatt. 9 pont

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Magyarázat általában jól érthető, érzékletes, részletes. Abszolút felkészült, maximálisan segítőkész. Keménység: nem szívesen húznék ujjat vele :)) de ha sok a "laza csávó", akkor egy kicsit több szigor elkélne. Órák struktúrájáról: A felépítése tetszik. Időnként kissé "szaggatottnak" tűnik, nehezebben veszem fel a ritmust a keményebb részre. Néha nehezen tudom követni a "koreográfiát", mert még mindig sok dologra kell figyelnem, hogy jól csináljam. Egy-egy hosszabb sorozatban jobban tudom tökéletesíteni a technikám. Általános pontszám: 8. Másoknak is ajánlom, mert hatékony és élvezetes, az instruktor jól oktat.

Derékfájásom elmúlt, erőnlét sokkal jobb, izomzat látványosan változik, mozgás+technika sokat javult.

 

Pichner Szabina

Véleménye a kettlebell-edzésről: Nagyon jó edzésforma, megmozgat, változatos és élvezhető. 8 pont.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Magyarázat érthető, gyakorlati példákkal magyarázza. Minden egyes alkalommal teljesen felkészült, mindig segítőkész. Keménységben nő létére akár egy férfin is túltesz :) Órák struktúrája: Kis tanulás majd gyakorlás után jön a keményebb rész. Jól felépített. Jobban tetszik az olyan óra, mikor többféle gyakorlat fér bele (inkább többféle gyakorlat, mint egyből sok). Miben tudna fejlődni: több szigorúság. 8 pont. Másoknak is ajánlom. Aki meg akarja tanulni a kettlebellt, nála biztos meg fogja!

Fejlődésemről: nem gondoltam volna, hogy 4 hónap alatt idáig el tudok jutni, pozitívan értékelem!

 

Bakó Tamás, 32 éves

Véleménye a kettlebell-edzésről: Az első sport gyerekkorom óta, amit rendszeresen csinálok és tetszik is. 10 pont. Másoknak is ajánlom.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Az órák struktúrája kellően változatos, sohasem unalmas! Minden alkalomra tartogat valami meglepetést :) Amennyire csoportos sportoknál lehetséges, maximálisan segítőkész. A magyarázat érthetősége tökéletes. Kegyetlenség: ezen a téren is remekül teljesít, de azért nem az egészség rovására! Mindenki várja az alkalmat és élvezi. Szeretem Judit ötleteit és humorosan konferált "kegyetlenségeit". Pontszám: 9, de csak azért, ha esetleg később még jobb lesz, akkor tudjak 10-et adni :)
Másoknak is ajánlom, mert lelkiismeretes, megbízható és érti a dolgát.

Saját fejlődésem: mindenképpen pozitív. Még sokat kell fejlődni, de örülök, hogy már legalább sínen vagyok.

 

Mucha Ernő, 37 éves

Véleménye a kettlebell-edzésről: Néhány izom kimarad ugyan, de nagyon jó állóképességet ad és hihetetlenül látványos a fejlődés. 8 pont.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Igazi szakember, jóval túllát a kettlebellen és tudja, melyik gyakorlat milyen izomra jó és mire kell vigyázni. Magyarázat érthetősége jó, felkészültség kiváló, órák struktúrája remek, kegyetlenségről nem merek nyilatkozni :) egyébként nem vészes. Másoknak is ajánlom, mert kellően tud motiválni. 10 pont.

3-4 szer látványosabban fejlődtek az izmaim, mint egy edzőteremben. Állóképességem szintén.

 

Balázsik Anikó RKC I., FMS II.

Juditról regényt is tudnék írni... de annak nem most jött el az ideje. Ha néhány szóban jellemeznem kellene a Kolléganőmet,mint instruktort, akivel párba osztott a sors RKC vizsgánk 3 napján, ezt írnám: dinamikus, intelligens, vidám, empatikus, alapos. Minden szó elé kéretik a "nagyon" határozószót elé-érteni :-) Nagyon örültem,mikor végre úgy döntött, csoportot indít, mert sejtésem volt arról,milyen jól fogja az oktatást művelni és felépíteni,és lám, így is lett ! Az Nála kettlebellezők véleményeit olvasva nagyokat bólogattam: ezek szerint kétféle tükörben is ugyanolyan a kép. Aki Lantos Judit edzéseire jár, fejlődni fog, meg fogja érteni, mit miért szükséges/ jó gyakorolnia, tudatosan felépített programot fog végigcsinálni. Mindemellett Judit erőnléte férfiaknak is tisztességes kihívás ! Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek !

 

Magyar Ági, 36 év

Véleménye a kettlebell-edzésről: Nagyon tetszik a mozgásforma, szívesen csinálom és várom a következő edzést. 10 pont.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): A magyarázat érthető, azt szeretem a legjobban, hogy a magyarázatban benne van a mit-miért. Felkészült és a kapcsolódó élettani kérdésekben is nagyon sokat tud. Segítőkészsége maximális, az órák nagyon jól felépítettek, nagyon kemény edző.
Volt egy pont az elején, amikor fel akartam adni, hogy nekem ez nem megy, de a segítőkészsége, odafigyelése és lelkesedése átlendített rajta és most nagyon bánnám, ha feladtam volna. Másoknak is ajánlanám és már ajánlottam is, mert én sokat kaptam ettől a kurzustól és szeretném, ha mások is jól éreznék magukat. 10 pont.

Saját magamhoz képest sokat fejlődtem, könnyebben mozgok, a fizikai fejlődés erősítette a szellemi aktivitást is. Fogyás miatt kezdtem el, de mára már a mozgás öröme többet jelent, megszerettem a mozgást.

 

Baumann István, 31 éves

Véleménye a kettlebell-edzésről: Eddigi legjobb azok közül, amit csináltam. Jó, hogy az egészségre épül és mellékhatása az erő. 10 pont.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Tetszik, hogy van némi humor. A magyarázat érthető. Minden órának megvan a tudatos felépítése, felkészült. Segítőkészsége maximális. Nem kegyetlen, de megizzaszt. Jó, hogy foglalkozunk mobilitással is és nem egyből fejest ugrunk a "lóbálásba". Másoknak is ajánlanám, mert lelkiismeretes, közvetlen. 10 pont.

Úgy érzem, ha kitartó leszek, meglesz az eredménye.

 

Molnár Dávid, 20 éves

Véleménye a kettlebell-edzésről: Az igényeimet teljesen kielégíti. Eddig ez a sport az legösszetettebb, amivel idáig találkoztam. Hosszú, nehézkes elsajáítás, 9 pont.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Általában minden elsőre érthető. Minden órára felkészülten érkezik. Mindig segítőkész. Ösztönöz a saját testünk gyötrésére, fokozatosan nehezít. Az órák struktúrája előre eltervezett, jól felépített. Másoknak is ajánlom. 10 pont.

Fejlődésem viszonylag látványos, kiegyensúlyozottabb lettem (szellemileg is).



Pappné Szána-Kis Éva, 34 év

Véleménye a kettlebell-edzésről: szuper, mert könnyen követhető és nem szaladgálós-ugrálós. 10 pont.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Kedves, türelmes és precíz. Felkészültsége teljesen jó, segítőkészsége maximális. Szívesen ajánlom másoknak is, mert mindenben számíthatsz rá. 10 pont.

Fejlődésemmel kapcsolatban még figyelem a jeleket, de már az is nagy szó, hogy szeretek járni.

 

Dobos József, 35 éves

Véleménye a kettlebell-edzésről: Tetszik, érdekes, kemény. Jó sportnak tartom. Másoknak is ajánlom. 10 pont.

Véleménye az instruktorról (Lantos Judit RKC): Magyarázat érthető, felkészültség maximális, türelmes, érti a dolgát, jófej, szimpatikus. Az órák struktúrája lényegretörő, változatos, érdekes. Másoknak is ajánlom. 10 pont.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr192600356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása