Juci SFG 2012.02.01. 12:42

Progressz

Íme a legújabb mérési eredmények a most végzett kezdőcsoportban. (Elöl világosabb lilával a régebbi, mögötte sötétebbel a mostani számok).

Ugyanaz derült ki, mint eddig :) A Holdról is látszik, hogy a csoportátlagot tekintve az egész csapat jobb ember lett.

Akik végezték a házi feladatként kapott javítógyakorlatokat, azoknál a javulás kifejezetten drámai (például az Attila 16 pontról 20 pontra javított). Akik mindenféle kreatív indokokkal kibújnak az akár 5 percet is igénybevevő házifeladatok végzése alól ("nincs rá időm"), azok is javítottak - volt aki abszolúte mérhetően, és volt aki egyelőre csak láthatóan-érezhetően.

OK, az akadályátlépés meg a fekvőtámasz átlaga még nem javult, de az átlagot lerontó 1-es fekvőtámaszokat produkáló hölgyeknél néha ez elég sok időt vesz igénybe.

A másik csoportomban egy srác, a 16 éves B., aki egy évvel ezelőtt a 10-es összpontszámával meglehetősen reménytelen esetnek indult (az átlépés, az aszimmetrikus 2-es vállmobilitás és a 2-es lábemelés kivételével mindene 1-es volt) mostanra 15 pontot ért el és ebből a fekvőtámasz is majdnem 3-as.

Mihelyst ennek a másik csoportnak a statisztikájával is elkészülök, természetesen bevillantom azt is.

Summa summarum, szokás szerint örülünk, Vincent :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr574043189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása