Juci SFG 2012.01.10. 11:42

A másik

amit orrbaszájba gyakorolok mostanság (a swingen kívül), az a Primal Move. Merthogy össze kéne barkácsolni végre valami használható videót belőle, vizsgacélokra ugyebár. A határidő pedig közeleg, nem vészesen egyelőre, viszont.

Nomármost ez nem teher ám, mert élvezem csinálni, de igazán jó majd akkor lesz, ha végre folyékonyan beszélem majd a "nyelvet". Egyelőre folyton agyalnom kell rajta, hogy mit is akarok csinálni, hogyan keveredjek vissza a szoba egyik feléből a másikba, és mire visszakeveredek, addigra elfelejtem, mit is akartam. OK, hülyeség meg szőkenőség ellen a Primal Move se jó, ezt lássuk be :)

Ha hasonlítani akarnám valamihez, márpedig akarom, különben ebbe a mondatba bele se kezdtem volna: mint az autóvezetés. Addig nincs "flow", amíg ott tart az ember, hogy mantrázgatja magában hogyaszongya "index, holisvan, eznemaz, jamegvan, gázról láb levesz, kuplung be, sebváltó, kettesbe vissza, kuplung fel, eznemkettesvoltapicsábamán, elölről, médudálsz, kuplung be, kettes, kuplung fel, mostméfulladtamle, finoman kellett volna, újraindítás, kurvaélet".

Aztán jó sok idő meg gyakorlás múlva egyszercsak már simán megy a YO kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be / Nagykirály a hangerő / Melletted a szőke nő / YO túráztatom a gépet a mutató kileng / Most a világ összes útja a mienk.

No ez a fázis primalmove gurulásilag nem holnap lesz nekem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr263533735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása