Juci SFG 2011.08.14. 18:42

Jelentkezem

Hát kérem, majdnem hazajöttem egy RKC II diplomával, mert mindent sikerült megérteni, megtanulni és tökjól is megy minden, aminek kell.

De hogy ténylegesen diploma a jövő hétnél előbb nem várható, az azért van, mert a tényleges vizsgán holmi idegesség miatt (hogy-hogynem) elkapkodtam kissé a jerk nevű gyakorlatot, amit egyébként elismerten és kimondottan tényleg tudok már mostanra, plusz érezve, hogy hiba csúszott az erőbe, az utána következő windmillt is elrontottam (ami azért már nagyon gyanús, lévén már régebben kineveztem magamat Pángalaktikus Windmill Istennőnek, már a többi istennőségem mellett természetesen, de hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, már az óvodában is szélmalom volt a jelem, de tényleg!), szóval hát nem sikerült a térdemet elfelejteni rendesen kinyújtani?

De.

Na sebaj, aggodalomra nincs ok, ezt a csorbát másodpercek alatt kiküszöbölöm, terveim szerint már a jövő héten.

Addig is tekintsenek meg rövid videót, amint a csapat a viking push press nevű workout közben fejlődik. Rögtön az elején a Team Neupert. Meg kell jegyeznem, amint látható is lesz, hogy nem én vagyok ám az egyetlen lökött tyúk a csapatban, sőt :)

Jövök még mesélni az RKC II közben tapasztalt dolgokról, ütős egy hétvége volt, rengeteg gyakorlás, rengeteg infó, csomó tökjó ember, sok röhögés, rettenet izomláz, gigantikus elfáradás.

Akinek elsőre sikerült (csapatomból, a Team Neupert-ből senkinek se, de a másik két csapatban voltak szerencsére ilyenek), azoknak mind szívből gratulálok; és mindenkinek köszönök mindent. A vezető instruktoroknak a remek tanítást, Ervin és Albert asszisztenseknek a sok segítést, az egész Team Neupertnek meg valamennyi résztvevőnek az összetartást és jófejséget, Lakatos Péternek és csapatának a vérprofi szervezést, Viktornak a fotózást, Reifkind Chief Mesternek meg úgy kábé mindent és még azon túl.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr353153097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

faxau 2011.08.14. 20:31:27

Drakulálok, most is és majd a jövő 7en újra:)

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2011.08.14. 20:53:19

Csatlakozom az előttem szólóhoz, előre is gratula!

Különben meg tessék mesélni még még, roppant mód érdekel engem ez a három napos móka és kacagás.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.08.15. 21:13:15

Köszönöm srácok :)
Még a héten igyexem jó hírekkel szolgálni.
A részleteket közben Ricsi olyan jól leírta, hogy magam se tudnám jobban:
kettlebellhardstyle.blogspot.com/2011/08/rkc-masfel.html
süti beállítások módosítása