Juci SFG 2011.05.20. 14:42

Tűzre vele!

Breaking News!

SZAKÁCS BÉLA KETTLEBELL EDZÉSRE FOG JÁRNI!!!

Szakács Béla
2011. 05. 19. csütörtök, 17:04:24 óra
Kedves Naplóm!

Endre jár kettlebells edzésre. Ami egy sport. Vasgolyókat kell variálni és az építi a szellemet izmostul. Az oroszok fejlesztették is és mára olyan népszerű mint régen az eribik, de ez komolyabb mert vasgolyó. Pl gerincre is jó. Meggyógyítja. A hölgyek is űzik és megcsinosulnak. Nekem időnként sajog a hátam, ugyhogy elgondolkodom a lehetőség hatásán.

 
Én nem tudom a vévévé szakácsbélanaplóján a nevemet és a jelszóparancsot, mert elfelejtettem! De ha Béla itt nálam is olvassa az intetet sugározó kábelt, akkor Kedves Béla! Az Önről elnevezett Bélavárosban a Gabi nevű vasgolyó variálós hölgy edzőt keresse meg, mert akkor a hátsajogás lehetősége ukcve kizárt lesz.
A Gabit onnan lehet megismerni, hogy pont úgy néz ki, mint egy boszorkány személy. Vannak akik azt állítják, hogy az illető saccperkábé egy földönkívüli civilicációból érkezett, de ez a szituáció nem igaz, vagyis butaság. De azt tartja a a közmondásból kifejlesztett népi nyelv a hagyomány álláspontjának tükrében, hogy addig variált a hölgy a vasgolyókkal. amíg mindenkinek megrősödtek a hajhagymái, vagy a hátgerince, már nem tudom melyik.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr552919320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellerina · http://bellerina-bellerina.blogspot.com/ 2011.05.20. 16:17:09

azért univerzális ez a bell, hajat növeszt,gerincet csinál, és tutira veszem, hogy még a zorrunkat is tisztíccsa.:-D
a boszorkány szóról megest Rejtő Török Szultánja jut eszembe, és a "bosszorgánny".:-DD

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.05.22. 22:54:58

@Bellerina: És építi a szellemet izmostul. Azé asse mindegy :)
süti beállítások módosítása