A kezdő és haladó csoportom emberei egyre inkább nindzsára hasonlítanak :)

Az egyik srác mondott valami hasonlót a bemelegítésképpen alkalmazott Ginastica Natural-típusú gurulgatás közepette. Most egy ideig kísérletképpen ugyanis ezt műveljük, és mindenki nagyon élvezi ezt a nindzsás játékot (már amikor nem jajgatnak). Tény, hogy a korábban szokásos, hagyományos ízületi átmozgatást már tökre meguntuk.

A kezdőcsoport, aki egyébként "kezdő" mivoltával lassan felhagyni kénytelen, még mindig a snatch nevű gyakorlat rejtelmeit kóstolgatja, utána pedig két kört lenyomott a Brett Jones Workout No.1. nevű menüből, és örvendezett vala neki. Ez utóbbi fordulatban nem vagyok teljesen biztos :)

A haladók a gurulgatás és néhány további bemelegítő halo meg swing után ismét szembesültek a Tracy Rif-féle Halálgyárral. Az pedig nagyon kemény a végén. És hősiesen helytálltak.

Lehet, hogy az új csoportkép így fog kinézni? :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr702844476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.04.22. 23:02:51

Most megnéztem Tracy eredeti bejegyzését, és abban négyperces menetek is vannak. Itt ni: tracysfoodandthought.blogspot.com/2010/11/hardstyle-hv-100-snatch-workout.html
Hát ez már csakugyan több a soknál :) Ezekben a hárompercesekben is megnyúvadunk.
süti beállítások módosítása