Juci SFG 2010.12.02. 12:42

Strong is Sexy

Elvtársnők! Olvassátok el Neghar Fonooni RKC2 cikkét! Érdemes.

Az elvtársak meg nézzegessék a cikkhez mellékelt képeket, mert azt szintén érdemes :)

Hogy a leglényeget megpróbáljam röviden összefoglalni: Úgy fogsz kinézni, ahogy edzel. Kemény edzés nélkül sose lesz a kis izomzatod "tónusos". Cserébe viszont hiába edzel nagy súlyokkal, sose leszel izompacsirta, mert a női szervezet külső hormonbevitel nélkül nem képes nagy izmokat építeni. Úgyhogy semmiféle hülye kifogásunk nem maradt azzal kapcsolatban, hogy miért kéne a súlyzós edzést elkerülni* :) (*Ez a cikkben nincs benne, csak bátorkodtam levonni a logikus következtetést).

Ha erős, fitt és magabiztos nő vagy, akkor erős, fitt és magabiztos nőnek fogsz látszani, és ez szexi :)

Erősnek lenni jó érzés, továbbá önbizalmat és magabiztosságot kölcsönöz, és a hétköznapokban is használható fizikumot, mert hát azt senki se ígérte, hogy az ember lányának soha nem kell majd egy kilónál többet megmozdítania - elég, ha csak a tizenhuszon kilós kölykeinkre nézünk.

Úgyhogy kukába a rózsaszín félkilós kézisúlyzókkal, elvtársnők :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr762485907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó RKC 2010.12.02. 15:00:32

ez a beszéd!
éljenek a piros 40 és 48 kilósok! :-)

Viktor H 2010.12.02. 21:00:32

Strong is sexy, but the weak is trendy
süti beállítások módosítása