Avagy a Titkos Guminő Project Home Video:)

Az alábbiakban beágyazott videó eredetileg csak házi használatra készült, hogy lássam, hogy néz ki, de aztán arra gondoltam, mégis megmutatom - annak ellenére, hogy némi rendetlenség tapasztalható a szobában és a szereplők se médiasztársághoz öltöztek :)

A trükk eredetileg Pavel "Super Joints" című könyvében vagyon leírva, és az elnevezés is a Nagyfőnöktől származik. 

Emlékezzünk a Rózsaszín Párduc című filmekre, konkrétabban arra a jelenetre, amikor az igen rátermett Clouseau felügyelő egy ajtót próbál betörni behatolás céljából nagy lendülettel, mely ajtót valaki a becsapódás előtti tizedmásodpercben belülről kinyitja - a jó felügyelő természetesen átzuhan a szobán, és végül ki az ablakon, ahogy kell (a jelenet itt megtekinthető 4:12-től).

No hogy a strechning-re visszatérjünk: Ha Pavel és Clouseau felügyelő leleményessége összeadódik, akkor ott kö kövön nem marad :) Kihasználva tehát azt a fícsört, hogy ha a combfeszítőt extrémen megfeszítjük, akkor az antagonista combhajlító extrémen ellazul, amennyire a kísérlet alanyától csak telik - majd a feszítést figyelmeztetés nélkül megszüntetve hopp, a combhajlítónkat olyan lazaság közepette találjuk, mint máskor soha, és a felügyelő már be is zuhant a szobába. Ha pedig éppen ez a cél, akkor a legjobb helyen járunk :)

Mivel nem húzás és nem cibálás, hanem tolás és felfeszítés, ezért így az izmot nem tudjuk semmi olyasmire kényszeríteni, amit nem tud magától végrehajtani, tehát ez a gyakorlat nem tud kárt tenni benne, mégis több centit nyerhetünk egy-egy alkalommal. De görbe háttal nem ér végezni, és egyáltalán, használjuk a józan eszünket. Aki nem tud terpeszülésben hátratolt fenékkel, egyenes háttal és nagyra nyitott mellkassal megülni, az meg se nézze az alábbi videót :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr222465030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztheomo · http://sztheomo.blogspot.com/ 2010.11.22. 12:08:11

Szia Juci RKC!

vagy akár hívhatlak Gumi Jucinak is :o).

Látványos volt a mutatvány. Vald be hogy a cél az volt, hogy bele tudj olvadni a háttérbe és a pólód csíkjai párhuzamosak legyenek a kanapé csíkjaival.

Tehát akár hívhatlak Ninja Jucinak, a rejtőzködés mesterének. :o)

Üdv
Tamás

faxau 2010.11.22. 20:17:24

Aztabetyár700át :) Grat!

Anikó RKC 2010.11.22. 21:02:38

Juci, the Gum,
csak annyit tennék hozzá nemzetköziül,hogy
HÖJJ! :-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.11.22. 22:09:40

Köszi a lájkolást evribodri, de @Papucs Orrán Pamutbojt: ilyet te is tucc, meg még ilyenebbet plánesőt.

erdodim · http://erdodim.wordpress.com 2010.11.24. 08:06:51

Csak azt nem értem, hogy végülis a partner, vagy a panter segítsen? :-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.11.24. 11:32:22

@erdodim: :D
Kiváló kérdés, köszönöm! Legközelebb ennek is utánajárunk :)
süti beállítások módosítása