Juci SFG 2010.06.23. 13:42

Közbevetőleg

A szeretve tisztelt Főnököm blogjában található egyik remek poszt apropóján majdnem sikerült összeveszni a legkiválóbb elvtársakkal, de szerencsére ez a veszély az utolsó pillanatban elhárult.

Ugyanakkor nehéz ellenállni annak a kísértésnek, hogy ezen a gumicsonton még rágódjak egy keveset, mert határozottan az az érzésem+tapasztalatom, hogy ezzel a sportnak nevezett jelenséggel valami nagyon nincsen rendben manapság.

Az idevágó gondolatok egyelőre egy nyúlós masszaként kavarognak a fejemben, mostmár csak le kéne írni röviden és frappánsan, és lehetőleg úgy, hogy senkit ne sértsek vérig vele, tehát a feladat e pillanatban kifejezetten meghaladja a képességeimet :)

Addig is, hogy nehogy az Internet elszáradjon a hiányomtól, itt van a tegnapi gyakorlás rendkívül szellemes leírása.

Bemelegítés: némi indian club, csillárveszélyeztetéssel (konkrétan legyaktam a csillárt, de nem tört el)

2 kör:

40 sec plank

21 kneeling pushup

25 bent leg raises

15 head bridges

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr662103748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor H 2010.06.23. 17:44:13

Tóvárisné!

A sportnak nevezett valaminél ugyanaz zajlik le mint a megélhetésért folyó harcban , mindent gyorsan azonnal egy éven belül sokat nem számit ha beledöglesz ,de meglegyen az eredmény GYORSAN. Ennek a dolognak hátszelet ad a média és a tömegek meg mennek utána közben mehetne ez mésként is ha a fejekben raknánk rendet .

Nem tudom ,hogy kb ez fogalmazódott -e meg benned -e :-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.06.23. 22:45:59

@Viktor H: Ilyesmi, határozottan ilyesmi!
Lehet, hogy te is gyanaxol már egy ideje? :)
Amit te írsz, az tök igaz és jellemző az élsportra, de sajnos a hobbisportolókkal sincs minden rendben-
No majd egyszer kinyögöm elejétől a végéig.

Viktor H 2010.06.24. 10:09:43

@Juci ZB:

Mióta benőtt a fejem lágya azóta gyanaxom ,hogy valami igen csak el van itt kérem baszarintva és nem csak sportra igaz ez .
süti beállítások módosítása