Nem? Hát az meg hogy lehet?! Bloggot ír Szakács Béla, ami vévévé internet napló a világhálón.

A mai blogbejegyzés arról szól, hogy a párját ritkító jó idő miatt Frici tornacipőben jött dolgozni. Kapott ajándékba egy híres márkát aminek neve, konversze. Tulajdonképpen olyan mint amit Béla hordott legénykorában, ám azt dorkónak hívták és nem konversznek. Merthogy magasszárú volt.

 

A konverszről elnevezett dorkó a kettlebelles népek körében is jól megérdemelt népszerűségnek örvend.

Béla szerintem nem ismeri a kettlebellről elnevezett füles vas súlyt, de ha egyszer megismeri és internetes naplójában megemlíti, abban a pillanatban a világ kifordul sarkaiból és tökön paszulyon át lengetni fog saccperkábé.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr571867664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.03.25. 21:53:06

@Horasz: Szakács Béla egy igazi internetes celeb. Eltérően pl. Szalacsitól, ő nem igazán létező személy, de ettől még komoly rajongásklubja van az indexen (is)
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075349&la=98894525

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2010.03.26. 11:46:55

Az ajánlást köszönöm, most újabb tetemes időt pazarolhatok röhögésre.

Bosszúból ajánlom Dezsőt ( dezsomail.blog.hu/ ), és - ha erős a gyomra az Elvtársaknak - a Márkit is ( marquisdesade.blog.hu/ )

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.03.26. 14:06:51

Dezső nagyon odab.sz :) Jól bekedvenceltem.
A Márki már egy kicsit zúzósabb, a patológiás sztorinál úgy éreztem, jobb lesz ha gyorsan abbahagyom az olvasást. Ehhez még kell egy kis erőt gyűjteni :)
süti beállítások módosítása