Juci SFG 2010.01.21. 08:31

Ugri-bugri

Tegnap esti fullos fitneszprogram: hamburger, sültkrumpli, biliárd, három és fél korsó sör - utóbbiak véletlenül beestek az arcomba; nem értem, hogy történhetett :) - aztán vagy 5 óra alvás.

Ma reggeli kiegészítő fitneszprogram: Z-DJM és 1-1 TGU mint bemelegítés, aztán 30 másodperces intervallonként: swing@16kg - pihi - négyütemű fekvőtámasz - pihi - double clean&press @2x12kg - pihi - négyütemű fekvőtámasz - pihi. És elölről, da capo al fine, ötször.
Végül némi nyolcas meg 2x10 face-the-wall-deadlift@16kg, csak úgy jáccásiból.

Befejezésképpen egy kis hányinger - nemtom mit okoljak ezért, talán sok volt a sör tegnap és kevés az alvás, vagy kevés volt a sör és sok az alvás, esetleg a négyütemű fekvőtámasz volt sok és a vércukorszint kevés, vagy fordítva....? Fordítva nem lehet, úgyhogy vonjuk le a logikus következtetést: kevés volt a sör :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr361689624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.01.22. 23:18:23

Ettől viszont olyan izomlázam lett a combomban meg a seggemben, hogy a fal adja a másikat.
süti beállítások módosítása