Juci SFG 2010.01.17. 22:10

Vasárnapi fókusz

Ma eredetileg futni akartam, de a kinti hideget összevetve a Sarkon Leskelődő Torok Gyulával, inkább benti edzés lett belőle puhány szöszi módjára.

Bemelegítés (!!!) Z-féle DJM
Military press létrák @16 kg: 1-1-2-2-3-3, háromszor föl
20secOn 10secOff móka @12 kg: swing jobb - swing bal - highpull jobb - highpull bal - snatch jobb - snatch bal. (8 set, 48 kör, 24 perc, 192 swing, 160 highpull, 144 snatch vagy így valahogy).
50 hindu guggolás.

A swinges-hájpullos-szneccses móka közben kísérleteztem vadul, hogy ha ide vagy oda, vagy föl vagy le oldalt vagy ideisodais nézek, akkor mi történik (annyira szőkenő vagyok, hogy az én agyam ebből a szempontból se működik normálisan, az egyik oldal fordítva van bekötve vagy mi a bánat, tegnap Anikóval próbálgattuk). Válámi ván, de még próbálkozom :)

Ja és a bekötött fülű csúszásmentesített kettlebell segített megtartani a fókuszt, vagyis nagyra értékelem, hogy nem a csúszós füllel kell birkózni, hanem arra figyelhet az ember, amire éppen kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr651679420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó RKC 2010.01.17. 22:49:21

ööö..ez olyan volt, mintha a bell fülére húztál volna kesztyűt? Milyen tapasz volt, a DM-es féle sima fehér? csak mert eredetileg azt gndoltam, a súrolkodás miatt jobban leszedi a bőrt,de ezek szerint nem?

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.01.18. 09:49:19

@tiekuanyin: Igen, a DM-es, és a bőrt kb. ugyanúgy leszedi, mint enélkül, de közben legalább nem csúszik ki a kezemből.
Ja, a fülén van a kesztyű, meg éppenséggel a kezemen is az ujj nélküli. Így a tenyérben csúszik, az ujjaknál meg tapad.
süti beállítások módosítása