Juci SFG 2009.08.29. 09:59

Edzés szombat

Kemény vagy milyen nap by Beavatásprogram

4 db 3-as létra clean&press 16 kg

7x20 db swing 20 kg

Egyszerű és nagyszerű, valamint elég gyorsan meg is van. Majdnem azt is hozzátettem, hogy még csak nem is kemény, de ez tökre nem lenne igaz; a 3. és 4. körben bal kézzel a harmadik MP már alig-alig akart kimenni, továbbá a 20 kilós bogyóval való swingelés a fogásomat megdolgozza nemkicsit. Nem is beszélve arról, hogy az uccsó körökben a szívverésemet már a lábamszára külső oldalán is érzem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr241345767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jabba Light 2009.08.29. 20:12:15

helló Gogolkáné! :)

tyú, az milyen? nem para, amikor a lábadban ver a szíved? en biztos ráparáznék.

off: nem is mondtad, hogy van egy ilyen blogod :) tökkjó
kíváncsian várom, hogy mi történik.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.08.29. 21:49:10

@Jabba Light: Helló :)
Azé nem mondtam, hogy van ilyen blogom, mert mikor nálad romboltam, akkor még nem volt. Welcome!
Majd jövök ám hozzád :)
Ad szívverés: nem para. Az volt para régebben, mikor jól meghajtottam magam és azt éreztem, hogy ritmust vált a szívem, plusz olyan volt mintha valaki ki akarta volna onnan feszegetni. Lásd még Vo2max snatches by Kenneth Jay:)
Aztán mondták, hogy ez ilyen, és ez így normális, és itt van valami a kamra falával meg a belnyomással meg a Valsalva-manőverrel, de majd utánanézek pontosan; parával felhagytam, érzést megszoktam, és minden cool. Erősödik a szív, meg az izmok oxigénfelvevő képessége. Így valahogy.
süti beállítások módosítása