Juci SFG 2009.08.28. 11:39

Egy centi

Az RKC előtt edzettem én kérem hol így, hol úgy, leginkább az "AKV" szisztéma szerint (Amihez Kedvem Van).
Illetve idén tavasztól a BJ szisztéma szerint (de ez pont nem egy újabb hülyeség, de nem ám: ez a Brett Jones Workout, ami a legnagyobb találmány a "pincér" feltalálása óta körülbelül (ami nálam nagy szó, ezt lássuk be).
A tőlem telhető maximális odaadással csináltam végig, és működött. Ez is! Az RKC hétvége fizikailag alig viselt meg (főleg ha a sok rohadt rovarcsípést nem számítom ide), és ez nem (csak) azért van, mert annyira tökös csaj vagyok ;) hanem sokkal inkább azért, mert megfogadtam azt, amit okos emberek tanácsoltak a felkészülés érdekében, ééés bevált. Ennyi. Olyan pofonegyszerű tud lenni néha az élet) :)

Node mostantól, ha már ezelőtt nem, holott kellett volna, de valamiért elmaradt, viszont majd eztán, tehát bepótoljuk ezennel jól:
A Beavatásprogram by Pavel. Sorvezetőnek, lényegileg, mert az aktuális lehetőségekhez lesz agyusztálva úgyis.
Cél a 24 kg kinyomása Military Pressben. Jövő év első felében. Nem röhög! :)

Ennek jegyében múlt szombaton, kezdetnek:
Néhány (nemtommennyi) clean meg snatch gyakorlás jelleggel
3 db 3-as létra clean&press 16 kg
5x20 swing 16 kg

Kedden:
VO2max (get-back-to-the-groove)
12 kg snatch 15/15 mp, 35 kör 8-asával
Érdekes, 2 hete simásan kiment 50 kör, de azóta nem próbálkoztam vele, ennek megfelelően meg is zuhant a teljesítményem mint a BUX index múlt novemberben. De nem csüggedünk: szneccsölünk.
Ha Kenneth Jay nem is dícsérne meg, azért az utánégetőket ez is beröffentette :)

Este az áldozataimnak, akik családtagjaim is egyben, szegénykéim :) némi swing-korrekciók. Fal előtti guggolás, deadlift, overspeed eccentric, aztán rövid swing sorozatok. Egész szépen alakulgatnak. Végül desszertnek némi plank.

Oszt megint ehunvane a szisztéma. A férj már vagy egy perce tartotta a plankot, vagyis ami ő annak hitt, méghozzá jajveszékelés nélkül, amit a Párt nem tűrhet - ekkor még egy (1) centivel beljebb húzattam vele a farokcsontját, ami hopp, beindította a megfelelő folyamatokat. Oszt lett is fogaknak csikorgatása rögtön.

1 centi. Goes a long way :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr771339719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása