Hát, nem éppen tegnap, hanem a múlt előtti hétvégén :) Említettem már, hogy mostanában fogalmazásgátló hatása alatt állok?

Pedig erről nagyonis érdemes lenne írni pár sort, vagy éppen sokat. Bár a táborozás első feléről lemaradtam, mivel csütörtök helyett csak szombaton sikerült megérkezni, de azért volt ám élmény így is bőven.

Röviden: Jó vót :)

Elsősorban sörözésben, dohányzásban, röhögésben, árvaszúnyog-nyelésben és nem-annyira-Párt-kompatibilis szófordulatok terén lehetett sokat fejlődni, de azért lengtek a bellek is bőségesen. De csak mert az is nagyon jó játék. Szombat délután király kis csapatverseny, vasárnap délelőtt némi klasszik szárazföldi workout után bőséges vízi lóbálgatás (előfordulhat, hogy néhány halat pofánvágtunk a vasgolyókkal).

Én nagyon jól éreztem magam :)

Néhány kép, ha nincs ellenére a T. Olvasóknak - és rögtön előrebocsátom, hogy gyakorlatilag az összes jó fotót Jászfalvi Judit készítette; ezzel ellentétben az alkalmatlan tárggyal elkövetett alacsony színvonalú esti pofánvakuzós buliképeket az én gépemmel követték el ismeretlen tettesek.

Én is szeretem, ha a lábam se éri a földet, úgyhogy a lenti képen jelen sorok szerzője szíjja a magaslati levegőt; untermannok pedig (balról jobbra olvasva) a Legjobb Lágerháziasszony Csillámterrorfarkas Rachel RKC II és Mezei Gabi RKC (akinek a felemelése végett ez a kompozíció eredetileg létrejött, de én önkényesen ezt a képet szúrom be ide, mert csak):

lager6

Sorversenyek (itt éppen mászik az egyik nagy húsos pók)

Juci RKC: lager1

Hajítanánk tán el azt a hülye golyót jó messzire:

Juci RKC: lager3

Szárazföldi csoportkép pocsék hangulatban:

Juci RKC: lager4

Fontos, hogy az Edzőbá is véresen komolyan vegye saját magát és a fitnesszt mint olyant:

Juci RKC: lager5

A Legjobb Szakács és egyben (állítólag) Lelkes Olvasónk:

Kispesti Különítmény kettlebell vízből kifele slutty

Juci RKC: lager10

Vízicsirke csoportkép, szintén fostos hangulatban:

Juci RKC: lager11

További fotók még ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr94625773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sorrel 2012.07.06. 16:37:43

Minden igaz, és pontos, kivéve, hogy állítólag :-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2012.07.09. 12:45:33

@Sorrel: De az is igaz és pontos, merthogy Te ezt állítottad :)
(És mexólaltál, jippí - gyere máskor is)
süti beállítások módosítása