Hát kit nem ihletett még meg ez az örök klasszikus? :)

De úgy is mondhatnám, mert az is igaz lenne, hogy "Csak akkor presselek, ha úgy van, és általában úgy van" - csakhogy szneccsöléssel sokkal jobban jön ki prozódia-szempontból meg művészileg meg egyáltalán :)

Szóval, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, tegnap a kezdőcsoport is belekóstolt a military press létrákba, 3 darab 3-as létra erejéig; én is nyomtam velük, főleg hogy demonstráljam közben a légzés módját és ritmusát, és hamáneccer nyomok, akkor 16-ossal ugyebár. Még toltak egy köredzést is meg swingeltünk egykezes létrázósat.

Utána a haladók megnyerték az alábbi kombót:

5 (vagy inkább 6 kör, már nem emléxem) Viszonylag Nagy Golyóval (Jucinál ez pl. 16 kg): 3 Snatch + 3 MilitaryPress + 3 Front squat, kézcsere, másik kézzel is.
Körök között pihenésképpen 1-1 TGU high bridge-ig, kicsi golyóval

(Itt következett unorthodox módon a jerk tanulás - azért itt, hogy már ne legyen kedvük nyomni, hanem sikerüljön lökni azt a golyót - és sikerült is. Tök jók a srácok-lányok, mindenki remekül ráérzett a ritmusra).

Végül snatch létrák (1->5, 1->6, 1->7, 6->1 közepes golyóval, a létrák között kis szusszanás.

Nekem bejön ez a szitu :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr803408763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása