Mit ád az Isten, ma megint úgy adódott, hogy Viszonylag Korán Reggel estem a gyakorlásnak nekije, méghozzá a kertben.

OK, a "nekiestem" ige használata barokkos túlzás, és köszönőviszonyban sincs a tényekkel.

Történt valójában az alábbi: felkelés után hosszas kérődzés a kávésbögre felett, üveges szemmel való időtlen merengés a fürdőszobában, harci szellem fájó hiányának detektálása, gyakorlás elhalasztása reggelizés utánra, üveges szemmel való reggelizés, álmatag kivonszolódás a kertbe, pizsamaviselés folytatólagosságának észlelése, hosszas merengés a fű vizességi együtthatóján, további merengés ennek következményei felett, mélabús merengés egy pohár víz megivásának óhajtása miatt, kettlebellek kivonszolása a fűbe, merengés a szokatlanul hatalmas tömegükön, húzódzkodókészség kelletlen megtekintése, pohár víz elfogyasztása céljából házba visszavonszolódás, pohár víz elfogyasztása, dolgok elfelejtése, elfelejtett dolgok beazonosítására folytatott eredménytelen kísérletek, kertbe kimaterializálódás, változatlanul pizsamábanlevésre történő felfigyelés, házba visszaséta, tétova felöltözés, gyér kísérletek a harci szellem felhorgasztására.

Egyetlen darab TGU végrehajtása 16 kilós kettlebellel, vizes a fű, nyifi-nyafi.

"Ez már megtörtént" érzés detektálása, avagy hiba a Mátrixban...?

3 kör a következő kombinációból: Military Press létra (1-1-2-2-3-3) @16 kg + 7 jackknife pulls + 5 gyér ankles-to-bar + 1 fostos pull-up.

3 x 8 power swings @28 kg

7 x 10 normál swings @28 kg.

A szettek között a virágágyások sasolása, gyomnövények jelenlétének észlelése, halaszthatatlan gyomlálási inger!

És igen, a paraszt Juci a swingek között nekiállt gazolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr262991683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikyo 2011.06.17. 12:36:56

Hát, ez nagyon jó! :)
Kicsit mosolygósabb lett a napom. :)
(...igazából ledőltem a székről a nevetéstől...)

Én ma nem edzek, rápihenek a holnapi snatch versenyre! :)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.06.20. 14:52:13

@Anikyo: Örülök :) Remélem a snatch verseny is a várakozásoknak megfelelően alakult!

Anikyo 2011.06.20. 15:28:16

Nagyjából igen. :) Azért sajnos nem volt minden tökéletes, dehát van ez így. :) Írok majd posztot is róla, csak ma annyi munkám volt, hogy nem jutottam odáig. :)

Csáky Csaba RKC 2011.06.23. 07:07:31

Ez a gyomlálós parasztkodás érdekes jelenség. Múltkor az 50 méteres see-saw press közben én is letettem a két 24-est, mert királydinnyét észlelt a rendszerem. Örömmel olvasom, hogy nem csak én vagyok ilyen...khmm.. furcsa. :-)

Mellesleg az új postcím vezérfonal nagyon közel áll a lelkemhez, best of!!!!

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.06.23. 13:23:24

@Csáky Csaba RKC: A királydinnye természetesen azonnal monnyonle, az összes szemét kis haverjával együtt! És légy üdvözölve, rokon lélek :)
Lehet hogy ez furcsaság, de amikor rosszarcú gazok kandikálnak ki a virágaim közül, akkor az ellenállás értelmetlen és lehetetlen is egyben, azonnal cselekednem kell, különben belül kezd el viszketni a gerincoszlopom :)
süti beállítások módosítása