Juci SFG 2011.05.17. 09:42

Elégetik!

Szerencsésen visszakapaszkodva a halál torkából - avagy Gyulát végülis kiterelve az enyémből - tegnap már voltak edzések mindkét csoportnak jól, szerintem tuti buli volt mindkettő, bár a végére nagyon csendben voltak az elvtársak.

Igenám, csakhogy. Mára virradóra látszólag magam is bevettem valami fogalmazásgátlót és nincs kedvem blogolni.

Úgyhogy amíg ez helyreáll, kérem tekintsenek meg egy hasznos kis előadást a házi kivitelezésű önműtétek hasznos fortélyairól. Hülyeség lenne, ha az ember szükség esetén nem tudna saját magán egy vacak császármetszést se végrehajtani, ugye. A többi okosságról nem is beszélve.

Köszi Subba :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr592908042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FredYoong · http://fredyoong.wordpress.com/ 2011.05.17. 11:12:25

Na jó, az egy dolog, hogy én nem blogolok hetekig, mert kinek hiányzik az, na de Juci...? Remélem, kiürül majd az a fogalmazásgátló.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.05.18. 14:12:51

@FredYoong: Köszönöm az észrevételt :) Ha nekem nem is ürült ki, szerencsére mások nem állnak efféle hatás alatt, lásd az efölötti, másképpen szólva új posztot!
süti beállítások módosítása