Jimmy K a múltkor bemutatta a nagyközönségnek forradalmian új workout-szisztémáját.

De mivel a Sikeres Lefogyáshoz a testmozgáson kívül érkezési reformra is szükség van, ezért a megkezdett úton ne álljunk meg!

Most azt ígéri, hogy miközben megrendelheted kedvenc ételeidet úgy mint eddig, ő mégis megszabadít az elfogyasztott kalóriáid négyötödétől, a mellékelt videón látható pofonegyszerű és hatásos módszerrel - persze nem ingyen.

Amennyiben ez az Amerikában működő szolgáltatás idehaza nem lenne elérhető, hívd Jucit! Majd én megeszem a spagettidet :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr282798866

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Handi Péter - ROVOM KÖREIMET 2011.04.04. 18:49:50

Rovom köreimet reggelente a park körül, a fennmaradás, a túlélés és a matuzsálemi életkor megközelítésének reményében. A tudatos ÉN-konzerválás gyakorlata újabb keletű, mert nagyszüleink mindezt még a Sorsra bízták, és vajmi keveset foglalkoztak testük...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2011.04.04. 16:33:09

És még NPH is van benne.
Lájkolom :)
süti beállítások módosítása