Juci SFG 2011.02.19. 12:42

eSz eSz eSz

Először is Szerda

A kezdő áldozatok még mindig swingelni és törökölni tanulnak, és megkezdődtek az FMS-mérések is. Utóbbival kapcsolatban: már most látszik, hogy a csapatban van növekedési potenciál rendesen :)

A szerencsés haladó csoport, némi bemelegítés, mozgáselőkészítés, kissúlyos TGU-csokor után megnyert egy goblet squat-kézváltós swing lejtmenetet (10 GS, az utolsó ismétlés fél percig megtartva lent, közben karhajlítás+10 kézváltós swing, és ugyanezt megint és újra úgy, hogy a goblet squat maradt 10, de a kézváltós swingek körről körre fogytak el, a társág mosolyával együtt), egy plankolós blokkot (állásból fekvőtámaszba sétikálással, különféle plankokkal, egykezes, egylábas, előre, oldalra, tenyeres, talpas) - aztán Rif bácsi muszklielőkészítő programjára is rákóstoltunk (5 clean, 5 front squat, 5 push press+negative press, kézcsere, másik oldal), mindez háromszor. Végül desszertnek dupla clean és dupla swing váltakozva, 15/15 rendszerben, asszem 10 kör.

Jucika is csinálta a goblet squat részt 12-essel, push presses részt 16-ossal, és másnapra előállt a szokásos megdolgozottság-érzés a szokásos fartájékon meg a széleshátizom-tájékon, amit szokás szerint jó jelnek tekintek.

Szenzációs

ötletem támadt menetközben: Hát nem könnyebben menne majd a húzódzkodás, ha leadnék mondjuk 4-5 kilót valahogy?! DE! Mégiscsak egyszerűbb felemelni egy kis kuffert, mint egy nagyot. Hát nem?! DE.

No ebben a szellemben el is határoztam legott, hogy akkor leadom szép lassan a mondott testsúlyt.

Igenám, csakhogy. A héten mégis nyoma veszett elég sok duplacsokis fánknak, néhány kilométer spagettinek, több liter kólának és hasonlóknak, és sajnos mindezek eltűnésével alaposan gyanúsítható vagyok. Sőt tegnap délután kifejezetten rajtakaptam magamat egy nagy szelet marcipántortával és egy bécsi kávéval, utóbbiba beleértve egy köbméter tejszínhabot is természetesen.

Na mondom, a szénhidrátfeltöltés akkor már megvolna, illetve valamit alighanem nagyon benéztem :) Így aztán tényleg lassan fog menni a lefogyás.

Szombati szopóbódé

Gondoltam, akkor az előzményekre is tekintettel meg hát egyébként is, szombaton megcibálom némelyik golyóbis fülét, például belemehetne sok nagysúlyos szving a szervezetbe.

Ehelyett sikerült felfedeznem magamon az óvódás kisfiúgyermek által a héten korábban bemutatott fosós vírus jelenlétének egyértelmű tüneteit, vagyis, hogy úgy mondjam, a helyzet jelenleg, szó szerint - de csak a széphangzás szempontjából - szar.

Ezért aztán jelenleg a 24 kilós Unicum helyett egy félliteres verzióé a főszerep, persze csakis a szellemirtás miatt. Remélem, működik.

És akkor holnap reggel a 24 kilósat szétszaggatom :)

Vagy nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr862672382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása