Hétfőn meg szerdán ismét a haladó csoporttal edzettem (azon a néhány swingen meg ezmagazon kívül, amit a kezdőkkel is van szerencsém végigcsinálni).

Hétfőn például némi bemelegedést és néhány TGU-t követően befigyelt két kör erejéig, 30/30 sec felosztásban egy csomó plank, meg egy Rif-féle ilyen kétkisgolyóakézben hátonfekve lábnemletesz golyófelhúlehúz befeszítős mianeveennek, meg némi Superman-tartás, aztán egy ilyen snatch-swing kombó:
3 snatch bal - 3 DARC swing - 3 snatch jobb - 3 DARC swing stb.
1min on, 1min off
5. körtől a snatchek száma emelkedik – 6. körben a 3 helyett 4 snatch, 7. körben 5 snatch stb. 10. körben 8 snatch
10 kör, 20min

Szerdán tovább haladtunk a megkezdett lenini vagy milyen úton, csak a plankok közé beesett némi L-tartás gyakorlás meg toes-to-bar, valamennyi 30/30 sec pihentető megoszlásban, valamint felpróbáltuk Tracy Rif egyik legújabb szneccsölős gyilokjárását, de csak az első két blokk fért bele az időnkbe. Pedig az igazi móka a harmadik blokktól kezdődne, amikor már 3 perceket egybe tolunk :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr392441374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása