Juci SFG 2010.08.28. 23:42

Gyerünk, olvasni

Mindenki! EZT ITT NI! Egy-kettő!

Banyikám legújabb blogja, már most látszik, hogy telistele van hasznos okosságokkal, bölcsességekkel, ráadásul érthető, és még vicces is :) Én hatalmasan nagyra értékelem.

Erkácész soraival zárnám intelmeimet, mely felszólamlást természetesen a fent mondott blogról csórtam:

"Az emberi test csoda, nagy a teherbírása még sorvadozva is. Adjunk a kezébe súlyt, melyet játékosan lendíthet, ellenében hitványsága kiváltó okának,mely nem más, mint  testének közepén a helytelen túlterheltség. Tegyünk a súlyra kapaszkodót, mely lehetne olyforma,mint egy kosár vagy kanna füle. Ragadja meg azt a halandó teste közepének leeresztésével oly módon, hogy gerincének húrja egy szilfa egyenességét formázza. Lendítse be ama súlyzót erővel, ahogy csak telik tőle, majd lendítse el magától nagy erővel, szilfa egyenességét formázó gerinchúrral, egészen tekintetének vonaláig. Keményítse meg előtestét,mint a spártaiak, és engedje a súlyzót ismét ereszkedni ezen a módon."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr742255475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása