Az Alcatraz ilyen :) Beszabadul az ember, aztán azt se tudja, melyik játékkal kéne először játszani.

Látszik, hogy olyanok álmodták meg és hozták létre, akik értenek ehhez. A hely nem nagy, de minden megvan, ami kell, és közben nyista zsúfoltság, szépen elférnek a cuccok - rengeteg kettlebell mindenféle létező méretben, kötelek, zsákok, rudak, tárcsák, gurtnik és gyűrűk, dobogók, labdák, szőnyegek, enni-innivaló meg mittudomén. Ja meg az evezőpad, amit sokan nagyon szeretnek; én persze nem, de mondják, hogy ez nagyon jó darab, én meg elhiszem. Tán csak valami klímaféleség kéne még, mert csak egyetlen nyári napon volt szerencsém az Alcatrazhoz, de a hőmérséklet ütött.

Szóval bejövős egy hely.

A fecskendőket nem láttam ;)

Feltűnt a Bazsikánál látott képeken, hogy jelen sorok szerzője minden fotón úgy vigyorog, mint a tejbetök. Ez különös. A hétvége hangulatának meg az Alcatraz szellemiségének is köze lehet ehhez a jelenséghez :)

Itt a Juci, ahogy játszik a golyóval (ezasszem a 60 kilós), videó by Günter:

 

Ez meg a Bestia (a szürke fémtárgy az):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez meg, azt hisszük, szintén 60 kilós, csak rúdon. Nem volt nehéz egyszer felemelni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr802083337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása