Juci SFG 2009.12.14. 13:15

Életjel

Jónapot, elvtársak, szerencsésen megérkeztem :)

Az alábbi poszt elolvasását és a képek megtekintését egyáltalán senkinek nem ajánlom, még erősebb idegzetű olvasóimnak sem.

Volt a hétvégén egy kis céges muri (a szokásos évvégi vidéki ereszdelahajam), ahol Torok Gyulához, de még az európai átlaghoz (Nagy-Britanniát és Svédországot is ideértve) képest is sikerült kiemelkedően éretlen, méltatlan, gyermekded és felelőtlen viselkedést tanúsítani, állítólag nem teljesen függetlenül attól a körülménytől, hogy a kollégákkal reggel a busz indulására várva már a garázsban kitekertük az első Jéger Mester nyakát, és az este folyamán Inka Pál pereputtyát is többedíziglen kivégeztük (drága emlékük örökké a szívünkben él).

Nemtom mit javasolnak ilyen felsőlégúti szmöttyök esetén az orvosok, de ha már koradélelőtt az erkélyről kiugrálást és fáramászást (valamennyit tűsarkú csizmában, jegyzem meg), avarbanfetrengést és egyes kollégák nem teljesen kölcsönös beleegyezés alapján véghezvitt sárbanfetrengetését, a büféasztal többszöri letarolását kelet-nyugati-irányban, totális idiotizmust az éménymedencében, aztán hajnalig tartó eszelős partyállatkodást javasolnak folyamatos torokszakadtából való dalrafakadással súlyosítva (karaokemikrofonba avagy anélkül), akkor jó helyen tapogatóznak: Torok Gyula másnapra úgy eltűnt az életemből, mintha sose lett volna.

És nem ám azért, mert éssel nem kezdünk mondatot, vagy mert esetleg annyira másnapos lettem volna, hogy a torokfájás amellett már fel se tűnt (bár ez is egy életképes szcenárió lenne, lássuk be).

Szóval megvagyok, az orrom még folyik egy kicsit, de odaseneki, mindazonáltal a vashiány csillapítására még egy-két napig nem teszek erőfeszítéseket.

 

7 komment

Címkék: hülyeség

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr71597200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pafe · http://pafe.wordpress.com 2009.12.14. 15:24:42

Juci!

Az első képen ugye a cégvezető szerepel! :)

sztheomo · http://sztheomo.blogspot.com/ 2009.12.15. 10:29:02

Velkám bekk Juci RKC!

Úgy látszik ez a december eleje nem csak nekem sikerült vasmentesre. Az ottalvós bulinak megvan az az előnye, hogy az otthoniak nem láthatják a partizás eredményét. Nálunk az idén kosztkáting volt, így csak kari vacsi volt.

Üdv
Tamás

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2009.12.15. 10:51:44

Én arról a karaokemikrofonos/mikrofontalan részről még mindig szívesen megtekintenék egy videófelvételt... :)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.12.15. 11:13:46

@sztheomo: Hát igen, bááár az otthoniak megnézhetik a fotókat, és bizonyos eredmények azokon is láccanak :)
A férjem egyébként már nem lepődik meg, amikor meglátja, hogy mi lett a Juciból a nagy partyállatkodás közepette, mert már mexokta az a drága ember a hülyeségeimet.

@efg_zeg: Azt sejtem :) Van is ilyen, de azt a netre fel nem töltöm! Bár én a felvételen hibátlanul tolom a La Isla Bonitát (ebben nemde biztos voltál), de más jelenlevők nem annyira (!!!), szóval mindenkinek jobb, ha nem kerül az ilyen videó a jútyúbra.
De majd ha eccer lesz valami bloggeres-erkácés összejövés, és találunk egy laptopot, akkor majd mitadisten nem hagyom otthon a pendrájvot :)

Robzon 2009.12.15. 12:11:40

Juci, remelem dokumetältad a teräpiät a megismetelhetöseg vegett, es megosztod az emberiseggel a pub med-en.
süti beállítások módosítása