Hétfő reggel: 49 kör VO2Max snatches 15/15 protokoll @12 kg 8-asával.

Akkor már miért nem 50?!
Azért nem, mert a balkezes megint elromlott, továbbá generáltam egy vérhólyagot is a bal tenyerembe a múltkori szétbarmolt vízhólyag helyére, és ez fájt, na. Úgyhogy mikor éreztem annak a pillanatnak az eljövetelét, amikortól kezdve senki sem fogadna az ellen, hogy a következő balkezes körben pofáncsapom magam, akkor letettem a piros bogyót és az edzést befejezettnek nyilvánítottam.

Érdekes, hogy ez a szneccsölés (közérzetileg legalábbis) 20 évvel megfiatalítja az embert! OK, nem közben, mert a sokadik körökben az érzés inkább arra hajaz, mintha jól odavertek volna egyet a két fülem közé egy ötkilós lazac nyálkás tetemével.
Hanem utána!

Félő, hogy ez már nem egy Csodás Barátság kezdete, hanem egy Csúnya Függőségé inkább. Ráadásul már benne vagyok szemöldökig.

Na sebaj. Most akkor is jó :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr51562624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2009.11.30. 11:52:03

Máris vizionálom magam elé az országosan elhelyezett szneccs-elvonó központokat, rehab intézeteket, ahol fehérköpenyes bácsik/nénik mondogatják, hogy neszneccsőőjjéé.
Esetleg meg kéne alakítani az ASAA-t (Anonym Snatch Addicts Association)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.11.30. 12:36:18

@efg_zeg: Anonym Snatch Addicts Association :DDD
Ez kész!!! A folyosóról benézett egy kolléga, hogy miért nyerítek ilyen törvénytelenül. Hát ezért :)
süti beállítások módosítása