Reggel. Sok utas. Szőkenő utazik a metrón, áll, kapaszkodik.

Csukló egyenes, könyök kilockolva. Széles hátizom feszít. Has feszül, légzés pajzs mögött. Váll a tokjában. Fenék tónusban, csípő hátrabillentve, térdkalács felhúzva. Másik kéz rack-ben tartja a táskát. Sarok gyökeret ereszt! Ja nem, a fenébe, magassarkú van rajtam! sajnálkozik a szőkenő, aztán azon is, hogy miért nincs magasabban ez a kapaszkodó, hogy legalább egy rendes overhead lockoutot lehetne csinyáni.

Szeme sarkából megkeresi a magasabban elhelyezkedő rudat, melyen a kis kapaszkodó fülecskék fityegnek, detektálván, hogy azon egy húzódzkodást meg lehetne próbálni, kár, hogy sokan vannak itt mindenféle emberek, szörnyű görbe hátakkal egyébként, és bár ez a konkrét szőkenő gyakran és szívesen csinál magából hülyét nagy nyilvánosság előtt, ettől a chinup-pullup szekvenciától mégis visszahőköl. Habár... ha mégis megpróbálná, akkor legalább sokan kiszállnának :)

Ezek vajon jelek? :)

(Edzettem is ma reggel, 50 kör Vo2max snatches 12 kg 15/15.

Újraélesztés után sok clean, gyakorlási céllal. Ma speciel egész jól ment - mármint jobbra tökjól, balra majdnem jól, szóval átlagban megvan :) Aztán a jerk kóstolgatása picit, ha már annyit pofáztunk róla odaát).

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr631415028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fusi · http://fusi.inda.hu 2009.09.29. 16:32:44

Én néha azon veszem észre magam, hogy hook grippel fogom a buszon a kapaszkodót:). És mindig húzódzkodhatnékom van.

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2009.09.29. 19:37:18

Ez már Jel.
Mindenkinél előjön az ilyen, bármilyen közlekedési eszközt választ, én speciel autót próbálok a Párt elvei szerint terelgetni :)

Viktor H 2009.09.29. 20:00:18

Ha szex közben is arra figyelsz ,hogy :

- csípőmunka
- egyenes hát
- teljes feszítettség

akkor már baj van :D
süti beállítások módosítása