Juci blogolni fog.

Ez a phenomenon vadiúj nekem, sőt: valljuk be, hogy tök láma vagyok hozzá, úgyhogy egy kis türelmi időt és irgalmas ítéletet kérek.

Ez a blog valószínűleg egy kicsit más lesz, mint a kedves RKC kollégák professzionális edzésblogja, mert Juci úgyis hiába próbálná a saját személyiségét sebészi úton vagy máshogy leválasztani az edzésről vagy bárhonnan, akármit mond a Párt vagy a Kormány. Tehát Juci immár RKC, és merjük kimondani, hogy inter alia, ha értitek, mire gondolok :)

De akármit is találnék itt összefecsegni, a lényeg úgyis az, hogy a nehéz vas lóbálva legyen. Avagy fej fölé kinyomva, ami Kenneth Jay (the "Dane of Pain") szerint az élet értelme. Nos, a nehéz vas lóbálva és fej fölé nyomva lesz, ezt megígérhetem.

Akkor tehát sok szeretettel köszönöm mindenkinek, hogy ideklikkolt, és várom a kedves és/vagy építő jellegű hozzászólásokat, az összes többi hozzászólással kapcsolatban meg annyit, hogy nálam van az adminjelszó, és nem félek használni :D

2 komment

Címkék: párt

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr811339680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hwa Yen Dharmadhatu 2009.08.27. 22:47:01

Na heló!!!!!!!!!!!végre!!!!!!!!!!!!!!!!

Pafe 2009.08.28. 10:38:05

Judit!

Gratulálok a vizsgához, és sok sikert a blogozáshoz! :)

Üdv:
Feri
süti beállítások módosítása