Juci SFG 2011.12.28. 12:42

Ne nézz hátra

Pedig ilyenkor szezonja van az ilyesminek. Értékeljük az elmúlt évet és tervezgetünk a következőre nézve.

Futólag megemlítem, hogy lengetős szempontból azért elég jó év volt nekem ez az idei (is), az RKC II sikeres teljesítése tolul rögtön az ajkakra; ezen kívül örültem, hogy ismét asszisztálhattam Rif mesternek az RKC I-en; az is karaj volt hogy Tracy Reifkind tartott nálam kettő órát, és hogy Rifék imádták a főztömet, nyáron egyik nap véletlenül megtörököltem a 28-ast, és év végére befigyelt a Primal Move. Beindult a Warrior Diet Project, és idén még Torok Gyula is egész jól elkerült a nagyobb bajokkal együtt. A tanítványok is gyönyörűen fejlődnek. Amennyi hirtelen így eszembe jut. Szóval soha rosszabbat.

Vannak, akik a fejlődésnek eme szakaszában a jövő évre vonatkozó céljaikat szépen csinosan összeírják táblázat-szerűen, gyakorlat, darabszám, súly és határidő szerint - hát én még mindig nem tartozom ehhez az iskolához, sajnos :)

És akkor a 2012-es évre vonatkozó terveim? Mármint a világuralmon kívül...? :)

Hácccóval az országunk általános kilátásait tekintve nem egykönnyen önti el az embert az optimizmus. Ami tehát a jövő évet illeti, talán már az is túlságosan nagyravágyásnak tűnhet, hogy éljük túl valahogy. Mindenesetre a "Mission Impossible 2012" nagyobb része ezáltal adott :)

A népek egészségi állapotát nézve pedig megintcsak nehéz derűlátónak lenni; lassan, de biztosan nyel be bennünket a mátrix. Egyre többen vannak, akik a testüket rendeltetésszerűen még véletlenül se használják, mert ebben a civilizációban ez egyszerűen nem szükséges. Csak amikor már mégis nagyon torz és/vagy fáj, akkor jön a tüneti kezelés: speedfitness meg gyógyszer meg a fogyókúrabiznisz más hülyeségeinek végtelen áradata. Mi erőlködünk még, mint Zion, de kevesen vagyunk és árral szemben úszunk.

Amennyiben még ezen kívül szükséges lenne valami lehetetlen küldetés, akkor ez az alábbi mondjuk megjárja majd, ha a többi kedves elvtársak komolyan gondolják:

Amúgy meg lengetünk oszt jóvan. A többi majd kialakul.

(Lehet, hogy hátra nézni nem is olyan rossz dolog?)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr263500038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Laci RKC 2011.12.29. 17:04:10

Juci!
Ez a kép valami szenzációsan jó!:-)
Nagyon,nagyon tetszik!

Anikó RKC 2011.12.29. 21:59:01

Egyetértek nagyon.Neked kéne modellkedni,olyan jó fotogén vagyol.
Ja!!!
és a világsztárság update, még idén van ez is :-)
melodyschoenfeld.blogspot.com/2011/12/my-own-personal-most-influential-list.html

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.12.29. 23:11:23

@Nagy Laci RKC: @Manyika RKC: Köszi drágáim :) A fotó Gyurcsák Péter érdeme.
És igen, Manyikával együtt a legbefolyásosabb fitnessz-mancik közé emelkedtünk, ez mekkora :)
süti beállítások módosítása