Juci SFG 2011.12.15. 15:42

A piacon

Nem, a tegnapi órákat nem a piacon tartottuk, hanem unalmas konformista módon a teremben. De még csak is ordítoztunk, sőt nem is alkudoztunk piaci kofa módjára. Hogy akkor hogy jön ez ide? A reklám után kiderül :)

Konkrétan így lóbálgattunk tegnap:

Kezdőcsoport:

Először is az obligát snatch gyakorlás (már egész jól kezd menni mindenkinek)

5 military press létra 1-től 3-ig
Front squat létrák (1-től 5-ig) + 8-8 kitörés hátrafele váltott lábbal, golyó a tartóban (Juci 16 kilóval)
10 percig: swing+clean+squat+thruster létrák (1-től 5-ig) (Juci 12 kilóval), a létrák közt 10 jumping jack

Haladócsoport:

Double military presses (5x5) (Juci 2x16 kilóval), a körök között 3-3 egykezes-egylábas deadlift
15 percig clean&jerk létrák közepes golyóval (1-től 5-ig) (Juci 16 kilóval), feltenyerelésig végzett kissúlyos törökkel váltogatva
3 kör: swing+clean+snatch létrák (1-től 5-ig) (Juci 12 kilóval), a létrák közt 10 ugrálós kitörés.

Nomármost, a haladócsoportnak az egykezes-egylábas deadlift közepette említettem, hogy ezt például, hogy-hogynem, könnyebb két golyóval csinálni, másrészt voltam bátor felemlegetni, hogy Neghar kartácsnő legutóbb ezt a gyakorlatot kettő (2) darab 36 kilós kettlebellel hajtotta végre, ami szerintem igen jelentős teljesítmény, főleg egy ilyen ötven-x kilós csajtól. Az egyik kedves úriember ekkor meg találta jegyezni, hogy bizonyára a piacra járástól erősödött így meg a hölgy :) A poénon nevettünk egy jót, de azért a szexista beszólás okán az ilyenkor szokásos 50 swinget csak megnyerte az egész csoport, mert hát ez a dolgok rendje.

Azt persze egy percig sem gondoljuk, hogy a piacra járásban nem lehet megerősödni, idézzük itt fel mindannyian Manyika RKC méltán világhírű otthonkás piaci produkcióját a snatch-teszttel. Ezen azóta is sírok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr733466130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2011.12.15. 20:14:44

hátezekaférfijaaak :P
Ez a két videjó meg nagyon ütős!

Anikó RKC 2011.12.15. 22:46:39

jáááááááááááááááááj !!! :-)
süti beállítások módosítása