Juci SFG 2011.05.08. 17:42

Úgy van!

Háccc, ma vasárnap délelőtt történetesen ráértem, és gyakorolgattam mindenfélét.

1. Először is egy kis mediballt, pár percig.

2. Utána következett némi ginastica natural-ihlette ezmegaz, én már nem is tudom, hogy minek nevezzem; annyi biztos, hogy gurulás volt benne bőven mindenféle, a létező összes tengelyem körül.

3. Kis fegyenckedés-jellegű ezmegaz: 2x15 kneeling pushup kettlebellen, 2x30 másodperc crow stand, 5-5 pistol. Meg még haskerék térdről: 8 kigurulás. Ez nem fegyences, csak ide sikerült.

4. TornászJuci projekt: gyér kísérletek azzal kapcsolatban, hogy kézenállni próbálok, olymódon hogy terpeszállásból nyomom fel magam ohne lendület, így valahogy. Na még pontosabban itten a kísérletek erőteljesek voltak, az eredmény a gyér :) Lehet, hogy nem sikerült még megszereznem a Központi Idegrendszerem támogatását a dologhoz, másképpen mondva félek; nomeg a szükséges erő is hibádzik, meg a technika is. Mondhatni semmi sincs meg, az elhatározáson kívül :) No jó, párszor már elemelkedett a csülköm az anyaföldtől egy-egy pillanatra.

5. Következő napirendi pont: időhúzás, kifogáskeresés, szerencsétlenkedés. Szneccsőni kellett volna, de valahogy nem akaródzott.

6. Na végül mégis. Intervall snatches @16 kg, 15/15, körönként 7, mindössze 19 kör. Eddigre láttam be, hogy ez ma valahogy nem mögyön.

Oszt ennyi.

Pár óra telt el a kézenállásos gyakorlás óta, és szokatlan izomlázak szaggatják fizikumomat szanaszét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr532887652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása