Mostantól a címeknek nem feltétlenül lesz köze a postokhoz, ellenben a címeknek közük lesz egymáshoz :) Vájtszemű olvasók bizonyára felfedezik majd benne a davincsikódot :)

Node hogy a szavamat egymásba ne öltsem: a tegnapi délután a kezdőcsoport bemelegítésképpen gimnasztikázott egy sort, deadliftelt és swingelt egy keveset, majd ismételten szneccsőni tanult, különös tekintettel a "snatch drop" részre, amelyet a ketllebelleknek úgynevezett "push press" által a fej fölé nyomásával indított, majd onnan lefele gravitált. Miután ebben jól kimelegedtek, néhány teljes snatch által még jobban kimelegedtek. És hogy biztosan ne fázzon senki, következett 3 kör ebből: 6-6 get up sit up, plusz 6-6 reverse lunge, mellkas előtt tartott golyóbissal. Végül 10 percnyi swing-snatch kombóval zártuk azt a foglalkozást, a Párt még nagyobb dicsőségére.

A haladó elvtársak a jól mexokott és régóta megunt bemelegítős gyakorlatsor helyett szintén gimnasztikázni voltak kénytelenek. Ezekután végeláthatatlan plankos körök következtek, a legkülönfélébb plankok különféle végtagok mellőzésével vagy ideoda helyezgetésével, esetleg a törzsnek különféle irányokba való forgatásával, illetve a lábaknak gyűrűbe való akasztásával és has alá behúzásával vegyítve. A hátralevő félórát pedig sima swingeléssel ütöttük el, kétkezes, váltottkezes, egykezes, egyswing-egyváltás jelleggel, minden körben más sorrendben, de mindegyikből húszat, vagyis körönként kettő perc alatt nyolcvanat. Tíz kör lett tervezve, de egy menetközben kimaradt, mert valahogy nem volt velünk az Erő, mindenki nyüsszögött, és még a Juci is nehéznek érezte a 16-os golyóbist. Hát így nem lett félóra alatt 800 swing, hanem csak 720.

Torok Gyula egyre szűkülő koncentrikus körökben köröz körülöttem, és a tekintetemet keresi. Én pedig kerülöm vele a szemkontaktust, mert azt hiszem, hogy ha nem nézek rá, akkor nem lát meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr542839735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó RKC 2011.04.20. 01:49:18

ööö. do you have a CAT? :-))
süti beállítások módosítása