Juci SFG 2010.11.21. 19:42

Konferencia

Akartam írni erről, már csak azért is, mert rendkívül jó ötlet, nem is győzöm elégszer megköszönni az RKC Hungary agytrösztnek, aki az ilyeneket kitalálja, megszervezi, lebonyolítja. Szintén nagy köszönet az előadóknak, akik lebilincselő, érdekes, tanulságos, elgondolkodtató vagy szórakoztató előadásokat tartottak, és amelyik nem tetszett, az is tanulságos volt :)

Igenám, csakhogy a Banyika elvtársnő nagyjából mindent leírt, amit gondolok, főleg azt, hogy Erbszt doki és Gabi RKC Team Leader beszélhetett volna még egy pár napig, azóta is lelkesen hallgatnám, én is ugyanúgy, szó szerint ahogy a Banyi. Misi RKC előadásán pedig remekül mulattam :) Hetey Péter RKC és profi rehabilitációs szakember előadása is tartalmazott izgalmas újdonságokat. A TRX még mindig nem csigázta fel az érdeklődésemet, az előadás is nélkülözte a konkrétumokat, a Metabolic Typing első hallásra viszont kifejezetten érdekes, ezt merő kíváncsiságból le kell majd tesztelnem, bár hinni nem tudnék benne, azt hiszem. Onnantól kezdve, hogy az a fura masina meg a táblázat a százalékokkal befigyel, engem már elveszítettek :) A prezentáció mindenesetre profi volt nagyon.

Mindenképpen rendkívül üdvös dolog így összejönni és betenni a közös kalapba a tudást, vagy annak legalább egy morzsáját, ami a csapat egyik vagy másik tagjánál felgyűlt, mert ilyenből van bőségesen, és mindenki nagyot épül ettől. Az informális találkozások viszont túl rövidek ilyenkor, sajnos, pedig asszem arra is lenne igény.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr22463906

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Horgas Béla – HÁROM KÉTVÁLLRA 2010.11.22. 08:00:11

USZKVE Két vállam félvállra venni, nem ferdülni, meggörbülni (testileg sem): mesés program. Rímhez elég, uszkve hat gramm, hallható. De a humorérzék szintje, ha egeket ver is szinte, meddig tart meg, mire jó?a szerző festménye  CSEHÜL Ha...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó RKC 2010.11.21. 20:59:56

a Macikás Dobozod beszélt belőlem :-D
süti beállítások módosítása