Juci SFG 2010.09.07. 09:42

Girl Power!

Ettől megkészültem :) Minden egyes eleme ÜT!

Csirkeszárnyevő-verseny. Ez még OK lenne, de van neki sprintszáma!!!

A hatalmas hústorony pasas versenyzők között szabad szemmel alig látható a 47 kilós nőci, aki aztán megnyeri! 181 csirkeszárnyat fal fel 12 perc alatt, és az eredményhirdetés után még benassol huszat csak úgy (éhes maradt...).

Elvtársak! Az élet szép, és még számtalan kihívást tartogat számunkra :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr822277224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor H 2010.09.07. 11:55:23

Ilyen zabáló versenyeket inkább hajléktalanok részvételével kellene csinálni és akkor lenne benne egy kis jótékonyság is.

Anikó RKC 2010.09.07. 19:26:39

szerintem felszívódási panaszai vannak.
ez nekem 5 év konzumpció :-)

Monarch (törölt) 2010.09.08. 09:06:20

@Viktor H: A Szent Római Birodalomban a Birodalmi Gyűlés résztvevőit, a császárt, választófejedelmeket, hercegeket, érsekeket, püspököket olyan módon szórakoztatták, hogy vak koldusoknak adtak egy disznót és botokat, azzal, hogy amelyikük agyonüti, azé lesz a disznó. A koldusok összevissza csapkodtak, próbáltak közel férkőzni a megkötözött disznóhoz, de persze elég ritkán találták el a disznót, annál gyakrabban egymást, így sokan közülük holtan vagy vakságuk mellé nyomorékká is válva kerültek ki a szórakoztató eseményből.

A császár, a választók, az érsekek, a püspökök, a hercegek, és ezek udvartartásainak tagjai nagy derültséggel nézték a vicces kis vetélkedőt.
süti beállítások módosítása