Juci SFG 2009.08.28. 12:00

Az Török Áfium

Elvtársak, valami szögezzünk le már az elején: a Turkish Get Up egy igen kiválóságos gyakorlat, elvégzését mindenkinek ajánljuk, természetesen csak azután, miután a kockázatok és mellékhatások tekintetében megkérdezte kezelőorvosát és RKC-istruktorát.

Juci, mint a Párt odaadó tagja és híve, természetesen lankadatlan buzgalommal és igen magas színvonalon végzi ezt a gyakorlatot, és örvendezik vala neki.

A Párt cenzorai itt befejezhetik az olvasást :)

Az Török Áfium?

Edzeni reggelente szokok én a kertben, a harmatos füvön. Ó, be szép.
Igenám, de minél kijjebb (így kell ezt írni?) csúszunk a nyárból, a harmatos fű korareggel egyre hidegebb és vizesebb. Juci rezzenéstelen arccal lefexik akármilyen hideg és vizes fűbe, természetesen; de attól, hogy a tenyere is vizes lesz, már nyűgösködni kezd, a vizes kéz ugyanis csúszik, és egy 16 kilóst az arcunk fölött egyensúlyozva ez már esetleg nem vicces.
Mondhatnák erre az elvtársak, hogy ménem terítesz akkor magad alá egy valamit, te buta liba. Persze, háddeiszen terítettem, pokrócot, gyékényt, matracot, kipróbáltam, nem jó: begyűrödik, elcsúszik, megbotlok, eltaknyolok.
A házba bemenni és ott TGU-zni meg nem fogok tán szép nyári hajnalokon, ezt bárki könnyen beláthatja.
YO, akkor marad a fű.
A fűben található még: sok hangya, akik látva hogy én oda lefexek, egyből irányt változtatnak és a bokámon, valamint a nyakamon keresztül hagyják el a járt utat a járatlanért.
Amennyiben az edzésnek egy kicsit később kezdek neki, akkor a fű esetleg már nem annyira vizes, viszont cserébe jön a Sok Ótvar Buzi Darázs.
Ami az állatvilágot illeti, hiba lenne kifelejteni a Kutyát, aki a fűben fekvő embert azonnal szagolgatja és nyalogatja, alul is, felül is, random sorrendben, aztán megint elölről.
Csapjuk még hozzá azt a nemmellékes körülményt is. hogy Juci, ha lefexik, azonnal elalszik, különösen korareggel. Közvetlenül ezelőtt még elmereng egy kicsit az ég kékjén, a felhők játszi vonulásán, meg azon, hogy már megint kurva gazos az összes rózsa, meg is kéne metszeni őket... és ezen a ponton már bele is henteredik Álomtündér ölelő karjaiba.

Hogy néz ki tehát nálam a Török Felállás?

1. Golyóbis gondos pozicionálása a fűben, rövid habozás után a matracosdi elvetése, hangyák vonulási útvonalának detektálása, idevágó információ feldolgozása után golyó arrébbhelyezése, melléfekvés.
2. Ég kékjének szemügyrevétele, felhők alakjáról és a várható időjárásról való merengés, átrepülő repülők típusának beazonosítására való törekvés, szemhéjak lassú lecsukódása, még a golyó felé való fordulás közben.
3. Magunkhoztérés, golyó megragadása, behúzása, felemelése két kézzel (firearm)
4. Fertelmes szájszag észlelése, állati szőr az orrlyukban, lifitylafaty ("A Kutya!" gondolta Stirlitz)
5. Golyó eldobása, felugrás, közben könnyű megszédülés
6. Kutya kioktatása, szóbeli jegyzékváltás
7. Goto 1.
8. Átvonuló hangyatörzs észlelése hónaljtájon
9. Ugyanaz mint 5.
10. Najó, a "francba mán" gondolás, goto 1.
11. Lifitylafaty észlelése a lábujjak között, kis morrantásokkal kísérve.
12. Ugyanaz mint 5, valamint a Kutya legorombítása.
13. Goto 1.
14. Rövid habozás után ismételt felugrás, vizesfű szituáció tovább nem tűrhetése, matracért való eliramodás.
15. Visszatérés közben futó gyomlálás a rózsák körül, muskátlik állapotán való beaggódás, aggódáselhárító locsolás, elszáradt virágok eltávolítása, metszőollóért való elügetés, akkormár rózsák megmetszése is, az időközben előkerülő házastárssal rövid taktikai megbeszélés a háztartási pénzügyekről, rákanyarodva a világpolitika aktuális kérdéseire, kivesézve a "világ, az univerzum meg minden" kérdéscsoportot is
16. Matrac le, golyó le, melléfekvés, elalvás.

17. Ezek után fejezzük be a gyakorlatot, és ismételjük meg a másik oldalra is :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr631343808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hwa Yen Dharmadhatu 2009.08.29. 20:51:04

most majdne szörnyethaltam a röhögéstől...miattad! :-D :-D

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2009.09.03. 19:14:27

Az én kutyáim leányzók, így kertben nem merek csak úgy tégéú, mert nem biztos, hogy harmat az a harmat... :)
süti beállítások módosítása