Mindenkinek ki kéne próbálnia egyszer :)

Ünnep volt és buli volt, persze csak a megfelelően kemény elvtársaknak :)

Helyszín, időpont: 2009. augusztus 14-16, Adyliget.

A főbb szerepekben: Pavel, Kenneth Jay (the "Dane of Pain"), Geoff Neupert, Cortez Hull (Team Leaderünk), Lakatos Péter. Lényegileg a Párt Központi Bizottságának oroszlánrésze :)
Sok-sok kedves asszisztens instruktor (mindannyian segítőkészek, tökjó fejek, többek között Gabi, Rimóczi elvtárs, Enikő és Ádám, Adri és Ricsi, Rita, Csiky Feri).

Legeslegfőképpen pedig az Áldozatok, beleértve magamat is, akik ugyebár felvételüket kérték a Pártba és küzdöttek, térdeltek és hasaltak a kiváltságért három napon keresztül. Aztán nem is sikerült mindenkinek, olyannyira nem, hogy úgy a 60% nem ment át elsőre.

Jómagam is megmérettem és mitadisten megfelelőnek találtattam (bár a cleant be kellett mutatnom mégeccer, és egyébként is: erre a clean businessre még hamarosan visszatérünk), de azóta is processzálom a talicskaszám rámborított több köbméter tudományt. Már lassan két hete, és még sokáig.
Egy hete még magam is részletes, tényszerű ismertetőt írtam volna kronológiai sorrendben, de ma már, aki ilyet szeretne, kukk be például a fenti linkekre és a következőkhöz is: a Főnök; aztán Anikó, aki a párom is volt a 3 nap alatt, és kiváló párost alkottunk ofkórsz :), és Erdődi Misi leírásaiba, és a szerző ebben a pillanatban fáradt bele a linkek beillesztésébe, úgyhogy az előbbi felsorolás nem teljes, elnézést is kérek attól aki kimaradt! 

Ami meg a szubjektív részt illeti: Korábban volt már módom figyelmet, fegyelmet és alázatot tanulni, pl. az ejtőernyőzés meg a maratonfutás is mutatott már ezt-azt a témában, ez a hétvége azért még rádobott ezekre egy-két lapáttal.

Pavel, aki régebben (és valszeg részben még most is) elit katonai egységek kiképzésével foglalkozik, bizonyára nem véletlenül erőlteti ezt a military imidzset. Egyrészt unikum, másrészt praktikus. Rengeteg időnk marad, ha nem kell órákat elfecsérelni könyörgésre azügyben, hogy a kedves áldozatok talán lennének szívesek végre felállni és idejönni, ha esetleg éppen ráérnek :)
Pár órája van rá a Párt Központi Bizottságának, hogy az ideoda csellengő, pofázó, elkéső, amőbaszerűen formátlan csürhéből egy feszülten koncentráló fegyelmezett egységet formáljon; éééés megoldja :) Ezen a ponton a négyütemű fekvőtámaszok meg a büntető swing-sorozatok szerepét ne hallgassuk el. Amelyek (mármint a négyütemű fekvőtámaszok és bünti-swingek) a szabályok és ismeretek mihamarabbi és alapos bevésésében is rengeteget segítenek, alkalmazásukat általános iskolai matekórákon is megfontolásra javaslom.

Egy példa a sok közül: egyik kedves áldozat-társunk látszólag nem találta a különféle kézrevaló cuccok megfelelőségéről szóló előzetes magyarázatot elég meggyőzőnek, magyarán lebukott egy bodys kesztyűben, khmmm, ejnye. Ezért a vonatkozó kesztyű-szabályok rövid átismétlése után az egész banda lenyom 20 db négyütemű fekvőtámaszt. Aznap már vagy tizedszer, csak úgy mellesleg. Ezután már mindenki emlékezni fog :)
Szerencsére sejtettem, mire számíthatok, úgyhogy végülis nem vesztettem el a humorérzékemet; bár bevallom, egyszer közel jártam hozzá, méghozzá akkor, mikor a Dane of Pain megmorcult, azt észlelvén, hogy nem jegyzetelünk elég vehemensen, és emiatt hirtelen valamennyien bang! egy Pángalaktikus Szopóbódéban találtuk magunkat (magyarán swingeltünk meg plankoltunk orrvérzésig), és jelentősen redukált méretű egóval kerültünk elő onnan, sőt egyesek kisírt szemmel, mindazonáltal evribodri vadul jegyzetelve :)

Geoff Neupert bevágódott nálam a dumájával, bár ő erről még nem tud, és nem is tudom, érdekli-e :) A clean tanítása után emlékeztetett, hogy nemdebár a clean is egy swing, az egykezes fajtából, amelyet előző délután olyan alaposan áttanulmányoztunk a Dane of Pain vezetésével, nemde emléxünk. Néhány elhaló "igen" kelt szárnyra a langyos adyligeti délutánban... erre aszongya Geoff, hogy nem hallja jól, ezexerint nem emléxünk, semmi gond, a Dane of Pain majd átveteti velünk mégegyszer ezt az egykezes swing-ügyet. No így rémlik-e már, kérdezi Geoff. Volt-e erre akkora, tömeges, bömbölő "YES SIR!", hogy még a Holdon is hallani lehetett? Szerinted? :)

Pár napig még, amíg ezek a fülemben csengtek, érdekes módon odahaza a gyerekeimnek eszükbe se jutott visszapofázni, amikor édesanyjuk szózatot avagy kérést intézett hozzájuk. Ok-okozati összefüggést szimatolok :)
Minden hétvégén el kéne mennem egy ilyenre.
Vagy a kölykeimnek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr301339688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rita, RKC 2009.08.28. 09:46:28

Üdv a klubban! Nagyon üde színfolt lesz a blogod, már látom :-) Ezennel bejelentkezek rendszeres olvasónak :-D
süti beállítások módosítása