"A" verzió

Arra ébredtem, hogy a tegnap túl sokat nyomtam, és ezért mára olyan megviselt a seggem.

Remélem, vágják az elvtársak, hogy a Military Pressről van most szó, és a farizomban tapasztalható következményes izomlázról :)

Vállalnánk tehát be egy könnyű, átöblítő kis kocogást, ezen a csudaszép koraőszi vasárnap reggelen. Semmi komoly meg semmi hosszú, mert ízület meg fokozatosság meg ésszel meg ilyes. Különben is, terveim vannak még a futással idén ősszel, szerényke tervek, de azért, mégiscsak, teccikérteni.

Az is nagy buli ám, elvtársak, amikor Ismeretlen Tettesek leraknak jónéhány kilométert egymás elé, mi meg végigszaladunk ezeken, addig, amíg el nem fogynak, és örvendezünk vala neki.

Summa summarum, futócipőt fel, és betámadjuk ma reggel azokat a kilométereket! Irány tehát: a Temető!

 

Temető...? hőkölhet most hátra a nyájas olvasó. Mert hát jó-jó, ott egye meg a fene, node ki fog akkor ebédet főzni...?

Kérem, mindenki őrizze meg a nyugalmát! csak a Temetőkör nevű Juci-féle kilométer-kombinációról beszélgetünk, amely (és erre biztos nem számítottál!) a Temető mellett is elhalad, és mindösszesen usque 5 kilométer hosszú könnyű kocogással ajándékozza meg a szemfüles felhasználót.

No, így történt, hogy Juci ma is szaladgált egy ötöst, és örvendezett vala neki most is, és boldogan élt, míg meg nem halt. Ami pillanatnyilag nem áll szándékában, inkább elfogyaszt egy sört még ebéd előtt, és az élet szép, akármit mond a Kormány.

 

"B" verzió

Mai edzés: futás 5 km

 

 

5 komment

Címkék: edzés futás

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr361378663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó RKC 2009.09.13. 18:45:50

Juci,mi az a B verzió?
Olyan jó hatással volt rám a mai bejegyzés, hogy..eszembe jutott a jelszavam!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Milyen futásos terv?

Anikó RKC 2009.09.13. 18:46:33

2.kinek nem tetszik a blogod? Megegyem ? :-D :-D

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.09.13. 22:03:42

@tiekuanyin: Hellóbelló, Isten Hozta körünkben a jelszót és kedves gazdáját :)
A futásos terv egyenlő egy későőszi félmaratonnal, de ez titok, nem szeretném ugyanis, ha bárki számonkérné rajtam, mert bár nem egy nagy dolog, de jelenleg mégis beletörne a bicskám. Ha minden jól megy, fel tudom szívni magam novemberre egy ratyi 2:20-as félmaratonig (!), ha meg nem megy jól, akkor annyira se, szóval szopóbódék állnak az út mellett tömegesen :)
"B" verzió meg ugyanaz volt, mint az "A" verzió, csak fölösleges pofázástól mentesen :)

Rita, RKC 2009.09.16. 17:48:48

Szia Judit!
Ne aggódj, menni fog! Én az elsőre még készültem futóedzésekkel, de aztán "begolyóztam", és a második előtt egy métert sem futottam. A különbség 2 perc, de a második előtt egy héttel sérült le a térdem. Szóval simán megcsinálod! :-)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.09.16. 20:24:33

@Rita, RKC: Köszönöm, Rita, a biztatást :)
Jó kis történet, ügyes vagy.
Nekem viszont látszólag muszáj futni ahhoz, hogy futni tudjak (úgy-ahogy).
Volt olyan idő (még tavaly is, azelőtt meg főleg), amikor amondó voltam, hogy egy félmaratont bármikor letolok, és akkor tényleg úgy is volt, néha bevállaltam is egyet-egyet még reggeli előtt. Csak a maratonra készülés jegyében, ugye.
Viszont ahogy a mostani formámat elnézem, ez most baromira nincs így, golyó ide vagy oda.
süti beállítások módosítása