Juci SFG 2011.03.31. 10:42

Szellemes Szerda

Mert ezt a szellemes (Geryman után szabadon akár azt is mondhatnám: csibészes) címet adom a szerdai gyakorlásokról szóló szellemes posztnak, hogy ugye Szerda.

No kérem, a kezdők törököltek, deadlifteltek fallal szemben, meg suitcase-fogásban, meg féllábon, aztán swingeltek nagy súllyal, meg kis súllyal egykézzel sokat, meg cleaneltek dead pozícióból meg swingből is, meg military presseltek harmadolva, valamint féltérden, páros térden, meg terpeszülésben is (utóbbit persze csak azok, akik tudnak pucsítva ülni terpeszben), végül elvégezték ezt:

30secOn, 30secOff
Clean&front squat bal
Egykezes swing bal
Kitörés váltott lábbal előre
Clean&front squat jobb
Egykezes swing jobb
Kitörés váltott lábbal hátra

Haladók is törököltek 5 percet, hátonfekve derékleszorítva lábleeengedtek és Superman-tartásban repültek háromszor 30 másodperceket felváltva, meg swingeltek öccör tizenhármat nagy golyóval, és végül megnyerték ezt, a körök közt 1 perc pihenővel:

3 kör, 20secON 20secOFF
Dupla swings
Dupla thusters
Dupla swings
Dupla clean&front squats
Dupla swings
Dupla bell rack-ben lunges hátra
Dupla swings
Dupla cleans
Dupla swings

Végigtoltam mindkét csapattal az összeset, a törököket kivéve, és a második óra utolsó percében hatalmas lábujjgörcsöt fejlesztettem ki a jobb lábamban, ami bizonyára a szokásos gerincsérvemet bizonyítja szokatlanul fényesen.

Meg ahogy emlegették nekem ezt a pajzsmirigyet a múltkor, azóta bizisten azt érzem, hogy növexik a pajzsmirigyem és tele van vele a nyakam és fojtogat. Persze ezzel nem merek egy orvost se megtalálni, mert a pajzsmirigyhormonom éppen a minap bizonyult tökéletesnek és normálisabbnak a normálisnál, úgyhogy kiröhögnének szokás szerint. De ha ez a hipochonder-biznisz eccer beindul, már nincs megállás :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr202787632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A.P.M. · https://www.jabbablablablabla.blog.hu 2011.04.01. 08:05:39

Tehát akkor elmondhatjuk, hogy az orvosok mindent rendben találtak, de te mégis legalább minimum két halálos betegségben szenvedsz egyszerre :D Tényleg van gerincsérved, vagy ezt dobta a hipo? :D

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.04.01. 10:28:10

@A.P.M.: Ó, hát az nem ilyen egyszerű, mert ezek közül egyik sem Halálos, ellenben Sok Szenvedéssel és Kellemetlenséggel jár :)

Valójában nem hinném, hogy van gerincsérvem, de mivel orvos ezügyben még sose látott, ezért teljes bizonyossággal nem zárhatjuk ki a lehetőségét :)
De most ezzel nem fogok elkezdeni orvoshoz nyargalászni, egyrészt mert még panaszokat se tudok felmutatni (az évi 2-3 lábujjgörcs még szerintem is elég karcsú ehhez, ráadásul inkább a magassarkú cipő az elsőszámú gyanúsított), másrészt most az állítólagos Epekövem vagy Májgörnyedésem vagy Hasnyálmirigy-emblémám megultrahangozása következik a jövő héten (és a végén rászokok a orvoshozjárogatásra, de hát ez a hipochonder-sors) :)

A Kisebbik Juci · http://jucivagyokszia.blogspot.com/ 2011.04.01. 12:49:26

@Juci ZB: Én megértelek, aki egyszer megmerítkezik a magyar egészségügy kacsaúsztatójában... :-D

A Kisebbik Juci · http://jucivagyokszia.blogspot.com/ 2011.04.01. 12:53:21

@A.P.M.: @Juci ZB: De bakker, most hogy mondjátok, nekem volt egyszer gerincssérv-gyanúm, aztán el is mentem a gerincológushoz, hogy ugyan csekkolja már, minek áll ki egy kis púp a hátam mértani közepéből, erre mit talált mondani? "Elfáradt a gerinced."
Az úgy 17 évesen egyébként is jellemző fícsör :-)

Ez most eszembe jutott, lehet, hogy újra kéne nézetni. Vagy nem.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2011.04.01. 13:46:54

@A Kisebbik Juci: Ha megnézeted, lehet hogy majd egy másik gerincológussal kéne :) Például a Párt ajánlásával is rendelkező Erbszt dokival.
De holmi kis púpok, amennyire tudom, simán kiállhatnak az ember hátából minden veszély nélkül; egy csigolya kicsit másként áll mint a többi, például, oszt jóvan.

Hanem hallodete Kisebbik Juci, aki 17 évesen gerincológushoz rohangál, az nem akar belépni vajon a Hipo Klubba? :)

A Kisebbik Juci · http://jucivagyokszia.blogspot.com/ 2011.04.01. 15:12:48

@Juci RKC: Ha megnézetem, akkor egész biztos nem ehhez a szegény polgárhoz megyek vissza, igazság szerint már nem csak őt, ellenben a testvérét is bojkottálom, ha éppen lehet választani. Most már meg jól van, mert nem áll ki sehonnan semmi, csak akkor egyszer igen megijedtem, mert még fájt is, és már rögtön vizualizáltam a szörnyű következményeket. Jelenleg viszont ezen ügyben a patópál-logikát folytatom.

Azt mondod? :-D Ha optimistán szemlélem a dolgot, akkor azt kell mondjam, hogy afelé sodródom, ha pesszimistán, akkor viszont már benne vagyok nyakig, de addig nem merészekedem, hogy alapító atyának/anyának nevezzem magam :-D
süti beállítások módosítása