Juci SFG 2010.09.27. 08:42

Kóma

Álmos, esős, zsibbadt, kómás vasárnap délelőtt.

Hát akárhogy kerülgettem a golyókat, nézve őket erőst szemtől szembe, majd sunyin oldalról, aztán megint elölről - annak a szikráját se sikerült magamban felkutatni, hogy a szervezetem kívánná a vasat.

Azért egy kisvasat (8 kg) megragadva próbálkoztam ráhangolódni, hátha mégis:

Balra 1 TGU föl, 10 snatch, 10 MP, 10 clean, 10 front squat, 10 swing, 10 tapsolós nyolcas, ezzel kézcsere, jobbal 10 swing, 10 front squat, 10 clean, 10 MP, 10 snatch, TGU le (aka Regan).

De nem.

Akkor két kör a Ricsi-féle plankos mókából lusta kövér szőkenőre butítva (vagyis 30 másodpercek helyett helyett 20 másodpercek):

20 sec plank, 20 sec fekvőtámasz térdről, 20 sec plank, 20 sec fekvőtámasz térdről, 20 sec plank + 5 horizontal pulls (gyűrűn mellmagasságig)

Továbbá 2 kör:
5-5 pistol
10 flat straight leg raises
5 horizontal pulls

És a végén azért megkóstoltam a Nagyfőnök féle Szittya Snatch formációt (Szittya Snatch elnevezés nem hivatalos, mert csak én hívom így), egy 12-essel, de mindössze 6 kör erejéig. Jó a cucc, csak én nem voltam valami robbanékony formában :)

Ennyi volt a vasárnap. Az ebédet is alig sikerült megérdemelni, ha egyáltalán.

A hétfő hajnali gyakorlás pedig szíves érdeklődésem hiányában sajnos elmaradt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr282326573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ritchy · http://kettlebellhardstyle.blogspot.com/ 2010.09.27. 15:23:45

Ez egy ilyen hétvége volt. Mi csak néztük a belleket. Az össz mozgás az volt, amikor a közértből hazavittük a cuccokat. :)
Ráadásul képzeld el, mi lett volna, ha futsz a hétvégi maratonon, vagy vmelyik résztávján! Én bele se mertem gondolni. Hideg esőben nagyon, de nagyon rühellek futni.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.09.27. 15:38:04

@Ritchy: Jaj ne is mondd ezt a maratont.
Egyrészt bitang nagy nosztalgiám van (de azért egy pár évig még érlelgetem) :), másrészt meg tökre sajnáltam a futókat az időjárás láttán.

Egyébként ilyenkor mindig tök meleg szokott lenni, huszonsok fok és napsütés. Én minden maratonon leégtem és hatalmas sófoltosra izzadtam magam.

Én amúgy nem bánom az esőben futást, és 1-2 óra még OK, de mivel 2 órán belül nem futom le a maratoni távot :) ezért nagyon utálnám az egészet már a végefele. Még jobban, mint amúgy :)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.09.27. 15:44:14

Ugyan, kit csaptunk be? ... Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni!
süti beállítások módosítása