Megint ott voltam (ezúttal asszisztensként), megint ugyanúgy a hatása alá kerültem, mint amikor 2008-ban áldozatként először láttam belőle egy részletet; de mire összejön, hogy írjak is róla valamit, mások már régen megtették. Például Péter, meg Rita, és Misi, ééés egyik legújabb kollégánk, Farkas Gábor RKC :)

Úgyhogy az események leírásától el is tekintenék, maradnék a tőlem megszokott személyeskedésnél inkább - azzal a kis kiegészítéssel, hogy furamódon senki nem említi azt a jelenséget, ami a legmegragadóbb az egészben, és amitől könnyen szokásává válik az embernek az RKC-hétvégéken való "lógás", és muszáj aztán ott lennie, akármilyen minőségben is: szóval az egész hétvégén folyamként áramló tesztoszteron meg adrenalin, ami a Grad Workout közben éri el csúcspontját, vasárnap délután egy robbanás közepette alakul át hatalmas boldogság-bombává, aminek az energiájában aztán mindenki fülig érő szájjal hempereg, valamint lubickol. Erre bizony rá lehet szokni.

Mindez az őrület egy füles vasgolyó miatt :) Ha hátralépsz egy lépést és úgy nézed ezt a jelenséget, akkor nem érted. Valami csodának kell történnie minden egyes alkalommal, és minden egyes alkalommal megbízhatóan meg is történik.

 

Péterék hatalmas munkát végeztek, komplett logisztikai bravúr lehet egy ilyet összehozni. Respect! És mégegyszer köszönöm, hogy ott lehettem.

Lacee pattintotta a Beast Challenge nevű gyakorlatot, ami gyakorlatilag lehetetetlen vállalkozás - másoknak. Hát nem úgy a mi Lacee-szörnyetegünknek, akinek ma már ez annyi, mint egy fogmosás :)

Gabi is remekelt, Tommy is jól nyomta, Péter nemcsak mint logisztikai karmester, de mint tanár is remekelt, Kenneth Jay mint egy Viking, Andrea DuCane pedig (bár korábban nem hittem el, de) tényleg egy istennő, bájos, kedves és tökjó fej.

Pavelt imádom. Végülis elsősorban azért akartam én asszisztálni a képzésen, hogy lássam őt tanítani. Ráadásul minél többször látom, annál jobban odavagyok érte.

A legdöbbenetesebb a Team Leaderem, Mark Rif. Ennek a kicsi, gyűrött arcú fickónak az emberi nagysága előtt ezennel kifejezetten leborulok. Rif nemcsak szuper tanár, plusz végtelenül bölcs, közvetlen és emberséges, plusz teljesen mentes az olyan hülye maníroktól, amiket a Pártban néhányan hajlamosak felvenni - de állítom hogy tehetséges színész is (emlékezzünk a képzeletbeli rúddal bemutatott hihetetlen vicces erőemelő-mutatványára), azonfelül titokban alighanem egy angyal. Iszonyat energiával és a feladat iránti alázattal tanít, és nem a gyakorlat tökéletes végrehajtását követeli meg a sikeres vizsgához, hanem a jövőbeli tanárt akarja meglátni a jelöltekben, és nagyon nem szívesen buktat meg senkit. Simán el vagyok tőle ájulva. És a Team Rif sem véletlenül lelkesedett :)

Az RKC-jelöltek nagyon kemények voltak, gyönyörűen dolgoztak, megfigyeltem, hogy bünti-swingeket is csak az első napon nyertek, nem úgy mint mi tavaly; a fene érti ezt :)

Node még ennyi pasit egy rakáson! Volt vagy 70 RKC-jelölt, ebből összvissz 5 vagy 6 nő. A Team Rif egyetlen nem-hím-tagja én magam voltam.

Viktor fotós elvtársunk keményen végigdolgozta ezt a három napot, ki tudja hány ezerszer kattintott a fotómasinájával, ott volt mindenhol, közben még a húzódzkodó-állványra is fel-felugrott. Hát a saját érdekében is remélem, hogy marhajó képeket lőtt :)

Mindenkinek gratulálok, aki átvette a diplomáját vasárnap, és azoknak is, akik majdnem.

Most aztán lehet várni és vadászni a képeket meg a videókat hol itt, hol ott...

Ez meg csak úgy, mert We Can Do It:

 

5 komment

Címkék: párt

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr812210681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor H 2010.08.10. 09:15:52

"Mindenkinek gratulálok, aki átvette a diplomáját lett vasárnap, és azoknak is, akik majdnem."

Szerintem azt akartad írni ,hogy " aki diplomás lett vasárnap " :-)))
De persze nem akarok szőrszálat hasogatni :-)

Ha nem paráztam volna hogy lemerül az akksi még jobb is lehetett volna ez a kép :-)

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2010.08.10. 11:26:51

Ez a kép ÜT!!!
Megy a terem falára. Pont. :)

Amúgy nagyon tetszik a második és harmadik bekezdés, le fogom nyúlni utólagos engedelmeddel :)

Anikó RKC 2010.08.10. 12:40:51

Gábor,milyen terem falára??????????
nem lehetne CSAK a Juci???????????

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.08.10. 14:14:36

@Viktor H: Köszi, javítva.

@efg_zeg: Jóvan, mingyá posztolok még hasonlókat :)

Monarch (törölt) 2010.08.12. 11:06:30

A huszonnégy kilós golyókat poénből játszi könnyedséggel pöttyöskendőben emelgető ötvenkilós nőkről készült képek helyett nem lehetne inkább olyanokat, ahol százkilós csupa izom pasik nem bírnak el egy tizenkét kilós golyóval?

Csak jelzem, hogy már alig van önbizalmam.

:)
süti beállítások módosítása