Kérem, az ember nem is hinné, hogy az efféle gyermekded dolog is tartogathat meglepetéseket!

Családi séta, irány az Elátkozott Erdő! Persze eleve milyen anya az ilyen, aki a boszorkányok közé viszi a gyermekeket, namindegy; bár mivel a Bonus et Diligens Paterfamilias (aka "férj") kijelentette, hogy boszorkányok márpedig nincsenek, ezért bevállaltuk oszt jóvan.

Először is tehát ennek szellemében megmutatnám, hol laknak a boszik, remélem mindenki érzi. Itt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rátérve a lényegre: Próbáltak már az elvtársak becsukott szemmel végigmenni egy ilyen fatörzsön? Nyitott szemmel nem nagy kunszt, de becsukva nagyjából lehetetlennek bizonyult. Juci hopp...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán valaki látszólag lemészárolt egy karddal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbá vannak itten ezek a szép nagy magas cölöpök. Nosza felugrunk rájuk (!!!), a két tenyerünkön támaszkodunk, és megpróbálunk karhajlításokat csinyáni, szép mélyre és vissza föl. Szerinted sikerült olyan 30 foknál jobban behajlítani a könyököt? Hát nem. Jó, a képen a még nyújtott karú verzió látható, annak felismerése közben, hogy ez tökciki, de nem fog menni wazze. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asszed fel tudom emelni a lábaimat fej fölé, rúdon, lógásból? Ha aszitted, sajnos tévecc, elvtárs! Én is aszittem, én is tévedtem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helló Fiúk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül egy kis Shoulder Mobility & Hamstring Streching.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem megy mindenkinek. Ezt a férji mobilitást még mexakértjük valahogy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval erdei tornapálya. Majd még visszatérünk ide jó időben, így szépen gyalogosan is, nemcsak futva, és ha végül eccercsak képes leszek egy rendes taktikai pull-up kivitelezésére bármikor, az lesz ám csak a Szép Új Világ! Mert most nem megy ez se (pedig aszittem. De ezúttal csak egy szottyadt chin-up-ra futotta a tudományomból.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr831648425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó RKC 2010.01.05. 22:59:15

ez jó! ez nekem nagyon tetszik, úgymond bejön :-D

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.01.06. 10:53:05

@tiekuanyin: Te fel bírod emelni a lábaidat fej fölé, rúdon lógásból? Biztos mindenki tudja, csak én nem.
Engem kezd ez a dolog idegesíteni.

Anikó RKC 2010.01.06. 12:45:21

Hű.jó kérdés.
elvileg fiatalkoromban a felemáskorláton nem csak lendületből majdnem csak ilyent csinyátam.de utána eltelt néhány év,egyszer majdnem elpatkoltam, eltűnt a Zizom is- megpróbálom,amint látok egy Rudat.

Robzon 2010.01.07. 15:51:39

Ezt a függeszkedesböl läbemelest en nyomom rendszeresen, szerintem alap.
Kitalältunk egy "extended burpee"-t,s-burpeenek hivom, ugy van, hogy guggoläs, fekvötämasz, karhajlitäs, guggoläs, felugräs (rudra), huzodzkodäs, läbemeles (nyujtottläbbal ruderintes). A crossfiteseknek van egy eggyel gyengebb verzioja ugy hivjäk hogy "body blaster" abban terdfelhuzäst csinälnak csak a nyulak. Javaslom mindenkinek akinek a sima burpee mär derogäl.
Ha meg csak läbemelest csinälok, akkor megvariälom ugy hogy läbemeles, visszaengedes, de csak vizszintesig (90fok, L-Sit függeskedve) onnan megint läbemeles, es leengedes teljesen, es igy toväbb, "egy sima-egy forditott", mokäs nagyon.

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.01.07. 16:49:24

@Robzon: "Javaslom mindenkinek akinek a sima burpee mär derogäl".
:D :D
Mint az közismert, én még nem tartozom az ilyenek közé :)
Egyetlenegyet se bírnék ebből az extended burpee-ből megcsinálni, már a nyújtott lábbal rúdérintés se megy, de meg előtte a húzódzkodás se igazán khmmm.
Hogyan gyúrhat erre az a halandó, aki Még Nem Tudja De Szeretné Azt A Kurva Rudat Nyújtott Lábbal Megérinteni?

Hadd kapjak még nagyobb mattot: hány darabot toltok ebből, rozsomákok? :)

Robzon 2010.01.07. 21:02:32

@Juci RKC: en 20-asaval nyomom a sima ruderintöset, de szerintem ez nem olyan nagy szäm.
Meg gondolom itt az lehet a különbseg, hogy valaki csak haspeseket csinält a kockahas erdekeben, vagy szepen ezreket rugdalt edzesenkent fejmagassägba zsenge gyermekkoräban. :)

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.01.07. 22:16:00

@Robzon: Mutáns rozsomák :)
Arra válaszoljál, hogy egy Középkorú Irodakukac és Családanya hogyan tudná ezt a dolgot összehozni a rúddal.

Punnyadt fitnessztrénereknek megy vajon ez a vircsaft?

Robzon 2010.01.08. 08:45:53

Neha komoly emberek is meglepnek azzal, hogy nem megy nekik. (A ketrecharcos csäkot mär meseltem akinek nem ment aztän megkertema 6 eves kislänyomat, hogy mutassa mär meg neki.) :)
Punnyadt fitnesztrainereknel keteselyes a dolog. Ismerek olyan sokdanos taek-won-do-s rugo-istent akinek megy, de meg nälam is szarabbul, ilyen tizek utän behal, az egy sima egy forditott meg vegkepp öszezuzta az önbecsüleset. Pedig 32eves es felugräsbol konkretan megrugja a neont itt a folyoson ami olyan 3 meter magasan lehet. (170centis a csäko.)
Ez a läbemeles dolog egy fontos indikätora a törzshajlito izomzat fejlettsegenek, szoval ne hagyjuk annyiban. Amig nem megy nyujtott läbbal csinäld behajlitottal. Terddel vällig mint a crossfitesek.
Az L-Sit is jo gyakorlat, abban a nej a bajnok 62 mäsodpercel leiskoläz. (Kettlebellen 45mp-nel többet meg nem csinältam.)
www.youtube.com/watch?v=mWev8jOT6l4

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2010.01.08. 10:32:14

@Robzon: Jó! Köszi! Így fogok eljárni. Ha lesz fejlemény, beszámolok - és azon leszek, hogy legyen. Ezt a jelenlegi állapotot megalázónak érzem :)
Kiscsajod halálosan jó arc.
süti beállítások módosítása