Juci SFG 2009.10.12. 09:55

Like a prayer

Elvtársak!

Mielőtt nekikezdenénk a mai pszeudo-VO2max workout ismertetésének (amely, mármint a pszeudo-VO2max workout, mostanáig nemlétező szó volt, de immár létezik, a Párt kegyelméből), adjunk hálát ezért a sötét hétfő reggelért, az őszi esőért és az ólmos szürke égboltért, és örvendezzünk vala neki, most és mindörökké, ámen. Emlékezzünk arra is, elvtársak, hogy ha nagy megtévelyedettségünkben esetleg káromolnánk mi a hideg őszi esőt, attól még ugyanúgy esni fog.

Angol testvéreink és elvtársaink hasonlóan kegyelemteljes hétfő reggeleken ily szavakat szólnak: "What a lovely day, isn't it?" És bizony mondom néktek, elvtársak, hogy angol testvéreink, bár méltán gondolhatnák e szavak hallatán, hogy aki ilyet mond, az egy igazi perverz barom, mégis azt válaszolják ők nagy kegyességükben, hogy "Lovely indeed".

Cselekedjünk hát mi is hasonlóképpen!

Rátérve most, elvtársak, a pszeudoVo2maxworkout ismertetésére:

És bemene Juci a szobába, és magával vonszolá a 12 kilós golyóbist, és arra gondola, hogy rohaggyon meg ez a tetves buzi eső, mert immár a szobában kell edzeni. És megedzette vala ő az ő testét és kardiovaszkuláris rendszerét a 12 kilós golyóval, miközben hetes csapásszámmal haladt minden egynegyed percben előre. Eszébe véste bár Juci a Párt szózatát a cadence test eredményéről és az annak való megfelelésről, mégis csak hetet szneccsőlt ő negyed percenként az ő nagy megátalkodottságában, és örvendeze vala neki.

És végeze Juci ebből a gyakorlatból hetven kört, és elégedett vala, és bár folytatta volna Juci a körök számolását még tovább, de bejöve a gyerek és zsebpénzt követele mert már  iskolába menendő volt ő ebben az időpontban. Ekkor abbahagyá Juci a szneccsölést a golyóval és örvendeze vala neki.

Et bestia quae erat et non est et ipsa octava est et de septem est et in interitum vadit.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr491444207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztheomo · http://sztheomo.blogspot.com/ 2009.10.12. 12:12:46

Kedves Juci RKC!

Nem volt olyan durva eső. Simán ment a snatch így is, kicsit ugyan jobban csúszott, de így legalább csak a csípőre kellett figyelni, hogy feljuttassam a fejem felé a golyót. Ami jobban zavart az a páratartalom volt, mert az rendesen megdolgoztatta aszmás tüdőmet, mint a snatch. A baj, hogy a páratartalom a lakásban is magas.
Bent jobban féltem a berendezést, ha esetleg ügyetlenül elejtem a golyót.
Gratula a 70 körhöz. Még tíz és nem menekülhetsz a 8 suttytól :o).

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.10.12. 13:10:03

@sztheomo: Ez az :) Nyolc sutty ante portas.
De az lesz inkább, hogy a papírforma meg a Párt kedvéért letolok egy új cadence testet előbb. Valami női megérzés azonban azt súgja, hogy mitadisten pont 32 fog kijönni :D

Esőben nekem nem megy a suttyolgatás odakint, meg fagyban se. Tavaly legalábbis olyan szarul esett téli útviszonyok közepette odakint lóbálgatnyi, hogy felhagytam az erőltetéssel és bevonultam a szobába. (Sissy-e vagyok?)

Érdekes, a futást bevállalom szinte bármilyen időjárásban (kivéve a tükörjeget), de amúgy esőben, hidegben, hóban, ködben, hőségben bármikor, simán.

Asztmával kapcsolatban részvétem. Ménem fújsz egy kis Ventolint? Nem érdemes szenvedni :(
Ismerem ezt az allergiás hörgős balhét, nekem is van rá hajlamom.

sztheomo · http://sztheomo.blogspot.com/ 2009.10.12. 13:44:49

Ha lehet kihagyom a fújogatást, főleg edzéssel összekötve, mivel a gyógyszer alapból megemeli a vérnyomást, és ha ahhoz adom az edzést, akkor rosszabb napokon túldolgoztathatom a szívem, az meg senkinek sem tesz jót.
A héten mondanak fagyot is és akkor sajna nekem is be kell mennem :o(.

sztheomo · http://sztheomo.blogspot.com/ 2009.10.14. 09:33:14

Kedves Juci RKC!
Ma eljött az ideje, hogy megkövessem magam a hétfői bejegyzésemmel kapcsolatban. Ma már én is bent edzettem, mert brüüüüüü hideg volt.
Üdv
Tamás

efg_zeg · http://way2thebeast.wordpress.com/ 2009.10.17. 18:31:22

Elvtársnő!
5 napja néma csend???
Hát nahát
süti beállítások módosítása