Juci SFG 2009.09.28. 11:20

Jordan Vezina RKC

Kedvelem ennek az amerikai elvtársnak a munkásságát.

Több oka is van ennek.

Először is. Ha megszívleljük azokat a jótanácsokat, amelyeket "The ergonomics of snatching" című kiváló cikkében írt (drop & catch!), a tenyérben található bőrkeményedések mennyisége képes a nulla felé közelíteni.
Más kérdés, hogy ezen technika a tenyérre gyakorolt áldásos hatással egyidejűleg az ujjakon található bőrkeményedések számát esetleg exponenciális növekedésnek indítja, de hát az élet ugyebár nem habostorta, elvtársak :)

Továbbá. A youtube-on található videói mindegyikén személetesen és igen élvezetes stílusban mutatja be a tipikus hibákat és azok javítását, úgyhogy bátorkodom megkockáztatni, hogy ezeket a videókat talán kivételesen kiemelhetjük a "nem tanulunk a jútyúbról szneccsőni fijacskám" általános irgumburgumságos tétele alól, horribile dictu.
Jó, ez így erős, elismerem; tehát a Párt álláspontjával összhangban maradnánk tán annyiban, hogy ha szneccsőnyi nem is innen kell megtanulni, a technika finomítgatására mindenképpen alkalmas.

De ami a legjobb: a duma!
Hány olyan eleven amerikait ismerünk, aki élő beszédben használ ilyen szavakat, mint "whilst", vagy "albeit"? Sőt Mr. Vezina érzésem és emlékeim szerint alkalomadtán odáig is elmegy, hogy "whence", bármilyen valószínűtlenül is hangozzék ez, amit éppen most állítottam. És ő eközben edzést tart, nem pedig egy történészkongresszuson ad elő. No ez a lexebb az egészben :)

Bizonyítékom is van, tessék megnézni:

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr761412426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor H 2009.09.28. 19:03:47

Juci

Az irgum burgum rám is vonatkozik ?:D

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.09.29. 10:33:06

@Viktor H: Micsoda kérdés! Majd pont rád nem, mi? :D
süti beállítások módosítása