Juci SFG 2011.09.20. 11:42

Tripartitum

1. Essünk túl az első részen, rövid leszek - íme a ma reggeli pompás kis gyakorlásom leírása. Volt félórám, két tizenhatosom, és némi vashiányom. Ezért bemelegedtem 1-1 súlynélküli TGU + 1-1 TGU @16kg + 30 swing @16kg által. Majd három kört pattintottam az alábbiakból: 1-1-2-2-3-3 military press létra @16kg, 10 dupla swing @2x16kg, 10-10 pistol. Desszertnek 5-5-6-6-7-7 clean&jerk @16kg. Öblítésképpen 5x10 dupla swing @2x16kg. Megfigyelés: a clean&jerk bitangjó gyakorlat, de jobban gyilkolja az alkaromat, mint eddig bármi. Érdekes. Na ezt a jelenséget mostantól megfigyelem alaposan, és a sok megfigyelésben remélhetőleg el is múlik :)

2. A swing mindenre jó. Ahogy azt Pavel hibátlanul kitalálta és alkalomadtán be is mutatta, az tegnap megint bebizonyosodott. A swing, egyéb közismert előnyein túl nemcsak a memóriát, fegyelmet és az időérzéket javítja látványosan, amint azt ugyebár minden egyes RKC-képzésen megfigyeltük; de egyes kamuzásra hajlamos, komfortzónából kilépni vonakodó, görbe, fókuszálatlan és motiválatlan áldozatok esetében a kollektív bünti-swingek ötvenes vagy százas dózisú alkalmazása (és az ezzel járó olcsó népszerűség) azonnali faszagyerekséget eredményez: pattanós swingeket, rendes feszítést, széles mellkast, nagyobb súlyokat, pontosabb kivitelezést. Mondhatni a swing nemcsak hosszútávon, de akár perceken belül jobb embert farag bárkiből :) Ez már szinte varázslat. Pavel pedig egy zseni. Ezt eddig is tudtuk, de a megdönthetetlen bizonyítékok ezzel kapcsolatban szinte zavarbaejtő mennyiséget érnek el, és folyamatosan szaporodnak.

3. Banyika RKC kiemelkedően kiváló posztot írt. Elolvasni, megérteni, megtanulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr273240595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása