Juci SFG 2011.11.28. 20:42

OLAD minimal 10.0

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy okos bácsi, aki kitalált egy hatékony, működő és igen tökös rendszert. Aztán jött a nyafogós szőkenő, akinek volt pofája mindezt a végtelenségig lebutítani és saját punnyadt személyére szabni, úgy, hogy már az anyja se ismerne rá, mármint a rendszerre - erről fogok mesélni, kedves gyerekek.

Látszólag kóros időhiányban és/vagy motivációhiányban szenvedek, ami elsősorban annak köszönhető, hogy olyan tetű sötét van mostanság; ez a sajnálatos körülmény pedig korábban sosem tapasztalt mértékben ösztönzi kis szervezetemet ipari mennyiségű melatonin-termelésre. Szerintem ennyi melatoninba egy lovat bele lehetne fojtani. Következésképpen vagy alszom, vagy baromi álmos vagyok, és reggelente nem bírom jobb sorsra érdemes korpuszomat az ágyból kiborítani, hogy valami testgyakorlásféleséget hajtanék tán végre rajta. Esténként, ha hazamegyek, pláne szóba se kerülhet ilyesmi. Hétvégén cserébe mindig találok néhány további ócska kifogást, hogy abban az órában történetesen miért nincs módom edzeni, de valójában csak lusta vagyok, mint egy tapír.

Ezen merengtem a minap, hogy ez mennyire nincs már jól így; aztán azzal a kompromisszumos megoldással hozakodtam elő a döntéshozó testületnek (amely történetesen pont belőlem áll), hogy szíveskedjék megfontolni az alábbit:

Csak 10 perc naponta, de az (majdnem) mindennap. 10 perc reggel. Ugyanis 10 perccel korábban kelni (ennek sikertelensége esetén 10 percet késni) korántsem annyira fájdalmas, mint félórával korábban kelni (és ennek sikertelensége esetén félórát késni).

Na jó, a 10 perc lehet, hogy 15 is lesz, hevenyészett bemelegítéssel előtte, szuszogással közben és egy kis hasonfekvéssel utána.

És minden nap egy gyakorlat. One Lift a Day, barbie-verzió. Nem ám 45 perc, még csak nem is 20, hanem mindössze 10. Én kérek elnézést, Dan John elvtárs!

Swing, TGU, press, squat, snatch, jerk, különféle változatokban és nem feltétlenül ebben a sorrendben, plusz egy nap pihenő; avagy a (b) terv, hogy a fentiek közül 5, értelemszerűen a hét 5 napján, és 2 pihenőnap, mármint pihenőreggel, és várhatóan ezek a hétfői és szerdai csoportos edzéseket követő reggelek lesznek (mikor is, ha előző este jól végigcsinálom a haladókkal az őnekik aznapra rendelt szent evangéliumot, talán nem lesz okom a rákövetkező reggel további bajokat hajkurászni vassal a kezemben. Teccikérteni).

A döntéshozó testület a javaslatot elfogadta, és kíváncsian várja a fejleményeket.

No ebben a szellemben már tegnap elkezdtem egy úgymond rávezető hetet - az első héten egy bell, a másodiktól tolom majd némelyiket duplával.

Vasárnap reggel tehát volt aszongyahogy long cycle clean & jerk létrák 16 kilóval. 1-1-2-2-3-3, 4-4-3-3-2-2-1-1 és mégeccer ugyanez elölről. Ja előtte bemelegítésnek egy kis pump, indian club pörgetés és 5-5 SLDL.

Ma reggel ugyanilyen létrás megfejtés front squat változatban 16 kilóval, mármint úgy ugyanolyan hogy 1-1-2-2-3-3, 4-4-3-3-2-2-1-1, 1-1-2-2-3-3-4-4 és 4-4-3-3-2-2-1-1.

Nem sok, de majdnem elég.

Meglátjuk, mire megyünk így. Majd mesélek néha :)

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr343418585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása