Juci SFG 2011.11.03. 12:42

20111102

Tudtátok, hogy a tegnapi nap dátuma egy palindromszám?

Errefel a tegnapi órákon is olyan feladatokat kellett volna csinálni, ami visszafele is mind ugyanaz, de ez sajnos csak utólag jutott az eszembe. Na majd legközelebb :) (2112. december 12-én; alig több mint száz év múlva).

A kezdőcsoport olyan frankó srácokból áll össze, hogy kifejezetten keresik és kívánják a bajt, ezért - amellett, hogy elkezdtük tanulni a clean-t - nagyon sokat plankoltak, hegymászóztak, guggoltak és valamelyest fekvőtámaszoztak is, és mindezek között elég sokat swingeltek váltott kézzel; majd közkívánatra (és tényleg!) tabata swinggel zártuk az órát.

A haladó csapat pedig törökölt, plankolt, aztán kis golyóval elvégezte az alábbi aerobikot:
1 perc cleans (30secbal, 30 sec jobb), 30 sec pihi, 1 perc Press (30 sec bal, 30 sec jobb), 30 sec pihi, 1 perc Goblet squats, 30 sec pihi, 1 perc Thruster bal, 30 sec pihi, 1 perc Thruster jobb.

Végül pedig ezt a mátrixot ni, ahol (most túl sokat segítek) egy kocka 15 szekundum, a piros a snatch (3 bal - 3 jobb), a narancs a váltottkezes swing, a zöld a kétkezes swing; a fehér meg szünet.

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr453350286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása