Nem lehetett kérem tovább halogatni, metszőolló a bal kézbe, jobb kézre sütőkesztyű munkavédelmi okokból, főleg mert más kesztyű nem megy rá fel, és essneki. Végülis itt a tavasz, legalábbis tegnap még azt hittük. Állításomat az alábbi képekkel támasztom alá:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első képen a méltán világhírű Kispesti Gleccser utolsó pillanatait figyelhetjük meg.

 

 

Az alábbiakban pedig a hortenziák, rózsák, jácintok és krókuszok vagy mik pályázatai láthatóak.

A rózsákat megmetszettem, meg a japán díszfüvet is, ami tavaly rettenetesen elszemtelenedett, ezért aztán félóra volt, mire a bal kezemmel nagynehezen végigverekedtem magam rajta, és közben nagyon szerettem volna a jobbot is használni, de arra sajnos még várni kell.

A fákat is akartam volna metszeni, de ők egyelőre megúszták a dógot. Pedig általában igen szaxerűen és magas színvonalon végzem ezt a műveletet: a tényekről annyit, hogy mikor ebbe a házba költöztünk 10 éve, az előző tulaj több gyönyörű és bombasztikus formában levő gyümölcsfát hagyott ránk, roskadozott a terméstől a cseresznye, a sárgabarack, az őszibarack, két izmos körte és szilvafa. Mostanra már csak egy nyeszlett szilvafa tart ki makacsul, dacolva az elemekkel és a Szakavatott Kertésszel :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja és a mogyoróbokor kedvét se sikerül elvenni, igaz azt meg se próbáltam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://redpill.blog.hu/api/trackback/id/tr761799280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása